Persoonlijke update: auto ophalen & weekendje weg

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Het is weer persoonlijke update tijd. Afgelopen week veel en fijn gewerkt voor de webshop en mijn blog. En het leukste nieuws van de week: ik kon mijn nieuwe auto ophalen. Een Fiat 500. Deze heb ik ook gelijk weer weggebracht… Hier lees je binnenkort meer over. Het weekend was erg gezellig met een hotelovernachting vanwege de Dam tot Dam loop. In de regen hebben we onze lopers aangemoedigd.


Dinsdag (13 september). Een ochtend werken op school en ik kwam thuis en daar was gelijk een tof pakketje voor de webshop. Nieuwe spulletjes om te testen.


Daarna was ik ook lekker bezig voor de webshop.


Woensdag (14 september). Een ochtend werken op school en daarna nog een kleine vergadering. Eenmaal thuis weer bezig voor de webshop. Ik heb onder werktijd op school deze sticker van een kind gekregen, haha. Geen idee wie deze op mijn hand heeft geplakt.


Donderdag (15 september). Een fijne ochtend op school en thuis bezig voor mijn blog. Een artikel schrijven. Daarna bezig met nieuwe producten op beHeppy zetten.


Kreeg bijna vierkante ogen joh. Even lekker sporten.


En samen met Thijs een lekkere maaltijd gekookt daarna.


Vrijdag (16 september). Een collega was oma geworden en trakteerde op beschuit met muisjes. Leuk!


Eenmaal thuis zag ik een pakketje voor mij. Daar zat deze gepersonaliseerde pen in, super grappig. Thijs was ook thuis en had een verrassing….


We konden mijn auto al ophalen!!! Hij was toch eerder klaar. Yes, zo leuk! Een Fiat 500 in het grijs. Maar deze blijft niet grijs….


Koffie drinken bij Wim en Ronald in de garage en alles afronden voor de auto.


En daar ga ik! Een klein rondje rijden met Thijs. Wauw, de auto rijdt echt fijn. Daarna reed ik met mijn nieuwe auto naar Levi voor de bijles.


Daarna naar paps en mams. En daar wat eten. Met moeders ging ik daarna de stad in.


Heel vervelend want ik had nog een bon van Rose July. We kregen er lekker wat te drinken en deze gaat mee naar huis.


Zaterdag (17 september). Ik heb gesport, schoongemaakt in huis en mijn koffertje gepakt. Thijs is naar de kapper en Action geweest en heeft lekkere luchtjes voor in de auto gehaald.


Daarna kwamen mijn ouders en Theo. We gaan een weekendje weg omdat ze meedoen aan de Dam tot Dam loop. Mijn moeder en Theo doen mee en Jolynn. Die zien we later bij ons hotel. Papa en ik gaan mee voor de support, haha. We brachten eerst mijn auto weg…. Deze ondergaat aankomende week een metamorfose.


Op weg naar ons hotel in Hoofddorp. Jolynn kwam daar met de trein/bus heen.

S
Daar zijn we! Inchecken.


En de kamers bekijken. Deze zien er mooi uit.


Ik vond vooral de badkamer mooi, haha.


Daarna eten bij de Beren. Lekker lekker.


Kijk dit schattige toetje?! Alles is eetbaar, haha.


Ik had mijn laptop mee en op de hotelkamer konden we zo The Streamers zien.


Gezellig met een wijntje erbij hadden we een top avond.

persoonlijke update
Zondag (18 september). We werden allemaal vroeg wakker. Om 7 uur ging het brandalarm af. Bleek iemand op de kamer gerookt te hebben. Ppff. We zaten in ieder geval op tijd aan het ontbijt.

persoonlijke update
Lekker eten. Daarna reden we naar Amsterdam waar we Theo en mijn moeder hebben afgezet bij de start. Jolynn start later.

persoonlijke update
Wij reden naar Zaandam waar de finish is. Hebben tijd zat om een lekker koffietje te drinken.

persoonlijke update
Het grappige aan dit tentje is: je kunt op schommels zitten, haha. Geweldig.

persoonlijke update
Wat een regenachtige dag zeg. Bah. Met de paraplu op keken we naar de eerste lopers die binnen kwamen. Daarna opwarmen bij de Hema met een kop soep of warme chocolademelk.

persoonlijke update
Jolynn vertrok daarna naar de start en mijn vader en ik zagen mijn moeder en Theo binnenkomen. Knap gedaan!!! En zeker met die regen.

persoonlijke update
Omkleden en wat lekker warms drinken. Ik keek ondertussen in wat winkeltjes.

persoonlijke update
En daarna Jolynn binnenhalen. We hadden ook nog een klein cadeautje voor de lopers gescoord.

persoonlijke update
Dit is wel hoe onze dag was, haha. Nat, koud maar wel super gezellig. We brachten Jolynn naar het station en reden daarna naar huis.

persoonlijke update
Onderweg nog een snelle hap gegeten. En dat was het weekendje weg. Erg gezellig!

persoonlijke update
Maandag (19 september). Een ochtend werken op school en daarna bloggen en bezig met nieuwe sieraden. Lekker het zonnetje dat naar binnen scheen.

Dan zijn we weer op het eind van de persoonlijke update. Het weekend was erg gezellig. Ondanks de vele regen. Aankomende week kan ik niet wachten op de auto…. Gelukkig heb ik veel te doen voor de webshop. Kan ik daar lekker mee aan de slag. En op zondag hebben we weer een markt met beHeppy. In Gaanderen, zin in!

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *