Persoonlijke update: alleen thuis & shoot

Persoonlijke update:

Hoi! Een persoonlijke update waarin ik de week alleen thuis was. Thijs was op vakantie. Ik heb daarom lekker twee keer bij mijn ouders gegeten. Daarnaast had ik een leuke shoot bij Rose July. In het weekend ging het even niet zo lekker. Last van mijn nek/schouders en ik moest veel hoesten. Lees alles in deze persoonlijke update.

Dinsdag (16 april). Mijn ochtend werken op school zat ik veel achter de computer. Dit leuke maar vooral lekkere pakketje kwam binnen.

Ik had een lijst met ‘foute’ nummers op staan. Kunnen jullie deze groep nog? Ik was hier vroeger fan van, haha.

Aangezien Thijs nog op vakantie is, maak ik zelf een lekker bakje om tijdens een serie op de bank op te eten .

Woensdag (17 april). Ik ging in de middag naar mijn ouders toe. Met moeders mee naar de epoxy schuur. Ik filmde daar content.

En tussendoor lekker thee drinken en daar kwamen de lekkere brownies tevoorschijn. Hier moest ik eerst wel een video mee maken.

Daarna nog weer in de schuur bezig geweest en dan heb ik lekker bij mijn ouders gegeten. Moeders had nasi gemaakt, lekker!

Daarna heb in thuis nog wat gerommeld. Kijk hoe lief deze zelfgemaakte strik van Joanne om de kaars past.

Lekker een serie kijken en nog een lekkere stuk brownie eten.

Donderdag (18 april). Ik ben na school door naar Rose July gereden. Ik heb daar foto’s gemaakt voor Liane haar nieuwe project. En we hebben nog een grappig TikTok filmpje opgenomen. Ben benieuwd hoe deze is geworden.

Daarna ging ik door naar mijn ouders. Wat achter de laptop gedaan en voor Instagram bezig geweest. Daarna lekker gegeten bij mijn ouders.

Toen ik thuis kwam, lag er een leuk pakketje op mij te wachten.

Nog even lekker in de jacuzzi voordat ik ging slapen. Ik had nogal last van mijn keel.

Vrijdag (19 april). Bbrr wat een koude dag zeg. Ik heb mijn Uggs maar aangedaan naar werk. En dat in april, ik wil mijn sneakers aan met enkelsokjes! Haha.

In huis wat schoongemaakt en daarna achter de computer bezig. Ik had nog een lekkere brownie over.

Wat een vies weer, bah. Ik appte al naar Thijs: ik zou in Egypte blijven, haha.

Eind van de middag heb ik lekker op de bank gechillt. Ik was echt moe. Tijd voor pizza.

Met een wijntje en een serie op de bank.

persoonlijke update

Zaterdag (20 april). Ik werd 7 uur wakker en moest plassen. Daarna stapte ik terug in bed en ineens een pijnscheut door mijn nek en schouders aan de rechterkant. Ik kon niet liggen/zitten. Alsof een spiertje niet goed zat. Mijn moeder was ook wakker en ik belde haar: ze zei: pittenzak erop. Hitte is goed. En ik slikte ibuprofen.

persoonlijke update

Onder een hete douche gestaan en daarna mij voorzichtig aangekleed. Ik ben op de bank gaan zitten. Beetje op mijn telefoon bezig geweest. De pijn nam wel iets af. Ondertussen hoest ik ook nog als een malle.

persoonlijke update

Ik heb wat tv gekeken, veel water gedronken en dropjes gehad. Ondertussen was mijn ibuprofen op en was de vaatwasser klaar. Die heb ik zitten uitgepakt, haha. Bukken deed zeer. Mijn moeder kwam mij daarna wat helpen en we reden samen naar de Kruidvat.

persoonlijke update

Daarna haalde ik nieuwe ibuprofen. En daarna ging ik mee naar mama. Thee drinken.

persoonlijke update

En nog wat filmen van de epoxy.

persoonlijke update

Moeder heeft me weer thuis gebracht en daar zat ik weer met de pittenzak.

persoonlijke update

En in de avond was het weer tijd voor The Masked Singer. Ik had Martijn Fischer in een paar seconden al geraden, haha. De rest niet.

persoonlijke update

Zondag (21 april). Thijs was midden in de nacht terug gekomen van zijn vakantie. De ochtend hebben we samen koffie gedronken en vertelde hij over de vakantie.

persoonlijke update

De pijn in mijn schouder en nek is wel wat minder. Voel het meer in mijn arm nu. Ik deed rustig aan. Hoest ook nog veel. En ach: het weer is ook al zo troosteloos. Het hagelde zelfs even.

persoonlijke update

Ik keek tv of was achter de laptop bezig. Ik heb bij Shein een kleine bestelling gedaan. Oepsss…

persoonlijke update

Daarna hebben we gegeten en de twee afleveringen van Flikken Maastricht terug gekeken die we gemist hadden. Spannende seizoensfinale zeg.

persoonlijke update

Maandag (22 april). Ik kwam thuis van werk en moeders had een hoestdrankje voor mij gehaald. Hopen dat die werkt. Ik kreeg alleen de dop met kinderslot er niet goed af, haha. Door de pijn in mijn schouder. Het is was…

En dat is de persoonlijke update weer. Fijn dat Thijs weer thuis is. Al snap ik dat hij met dit weer liever in Egypte bleef, haha. Aankomende week staat Koningsdag op het programma. Op school en met Koningsdag ga ik naar Arnhem. Daarna heb ik lekker meivakantie!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *