Persoonlijke update: borrel & Arnhem

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update die iets minder leuk begint. Ik had een dag erge hoofdpijn en was moe. De rest van de week deed ik rustig aan. Gelukkig ging het snel al wat beter. Zo had ik vrijdagmiddag een borrel op school en hebben we bij ‘oude’ vrienden van Thijs gegeten. Lekker! In het weekend ben ik met Thijs even naar Arnhem geweest. Kijk mee naar deze week in de persoonlijke update.

 


Dinsdag (5 april). Ik was die dag thuis. Ik had hele erge hoofdpijn en was super moe. Het was ook echt een druilerige dag. Ik heb veel op de bank gelegen, slapen en een serie kijken.

Woensdag (6 april). Een ochtend op school. Ik viel samen met mijn collega met de neus in de boter: onze groep had open podium de dag erna. Of we in één dag nog een liedje wilde instuderen met de groep. Tuurlijk, wij doen dat even, haha. We hadden een heksenlied en ik zocht een heksenpan en andere dingetjes voor bij het lied.

De ochtend was erg vermoeiend en ik lag daarna eerst even op de bank.

Een paar dingen doen voor Heppy en dat was het wel voor die dag.

Donderdag (7 april). Ik bleef iets langer dan alleen de ochtend op school. Helpen bij het open podium de middag. Ondertussen zat ik even op een kantoortje met mijn laptop. Wat mails wegwerken.


Het was vermoeiend die dag maar wel erg leuk. Ik ging daarna naar mijn ouders omdat ik een afspraak in Doetinchem had. Ik had mijn mail nog niet gezien en blijkbaar was de afspraak gecanceld. Ach, was toch al in Doetinchem en moest nog wat ruilen bij de Hema. Dan doen we dat maar.


Even bij de So Low kijken of ze iets leuks voor Koningsnacht hebben. Ja hoor. Ik kocht er gelijk vier voor de vriendinnen die mee gaan tijdens Koningsnacht.


Moeders en ik hadden zin in Kippie. Dat haalden we en ik at dat bij hen gezellig op.

Vrijdag (8 april). Ik werkte de hele dag en aan het eind van de middag hadden we een kleine borrel in de teamkamer. Groep 8 had het versierd voor ons. Super leuk. En erg gezellig.

Ik bleef niet lang bij de borrel want Thijs en ik hadden een etentje bij een oude vriend van Thijs en zijn vriendin. Ze hadden heerlijk voor ons gekookt.


De mannen gingen gamen, haha. Deze stoel is wel lachen. Het is net alsof je in een raceauto zit.

Ik maakte vriendjes met deze schat.

En deze kat is geniaal. Het is een geadopteerd zwerfkatje uit Egypte. Beest sliep de hele tijd, haha. Super schattig. Het was een gezellige avond.


Zaterdag (9 april). Ik sliep lekker uit en daarna een beetje sporten. Het huis schoonmaken en wat voor mijn blog doen.

De vader van Thijs kwam daarna en we lunchten samen. Hij ging verder met de elektra onder de overkapping.

Geny kwam ook nog en Rianne ook. Het was een gezellige bedoeling. Ondertussen prutste Thijs was aan de oude laptop van Theo en we kletsten ook veel.


Oeps, we hadden zin in sushi met z’n allen, haha.

Rianne en ik hebben daarna een toetje gehaald en deze aten we op in het bubbelbad.


Ik keek in bed nog Expeditie terug. Ik heb mij kapot gelachen om de eetproef.


Zondag (10 april). Ik sliep uit en daarna wat achter de computer bezig. We hebben voor het eerst bij Hello Fresh wat besteld. Ik ben er benieuwd naar. De koelkast zit lekker vol zo.

persoonlijke updateDe voorraad bij Heppy aanvullen. Daarna zijn we naar Arnhem gereden.

persoonlijke updateOp zoek naar nieuwe broeken voor Thijs. De New Yorker zit op een andere plek zagen wij. Hier zat eerder de H&M. Lang niet in Arnhem geweest zeg. Bij de New Yorker zag Thijs veel leuks. Hier komen we op de terugweg toch langs. Dan gaan we de broeken halen.

persoonlijke updateDaarna even bij de Primark kijken. Het was daar wel erg druk zeg….

persoonlijke updateKrijg je trek van, haha. Een lekker koffiebroodje met Chocomelk en muziek van de straatmuzikanten op de achtergrond.

persoonlijke updateWe ontdekten een nieuwe winkel in Arnhem: Madak. Een chocoladewinkel met de heerlijkste bonbons. In samenwerking met Rituals. We hebben wat bonbons gehaald en ik kan je zeggen: deze zijn heerlijk!

persoonlijke update
Terug naar de New Yorker. Dit blije shirt is toch té leuk voor Thijs. En ook ik vond op de herenafdeling een tof shirt, haha.

persoonlijke updateEenmaal thuis ging ik koken met Hello Fresh. We hebben een proefpakket. Het gaat erg makkelijk en is lekker. Wauw.

persoonlijke updateMaandag (11 april). Een drukke dag op school. Ondertussen is de tuinman bezig geweest bij ons. Het ziet er alweer anders uit.

persoonlijke updateEn aan de slag voor een pasta van Hello Fresh. Hij was erg lekker!

Dat was de persoonlijke update. Aankomende week heb ik een kortere werkweek en een lang weekend met goede vrijdag en Pasen. Ik ga van de week zeker The Passion kijken die vanuit Doetinchem word uitgezonden. Nu al zin in!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *