Persoonlijke update: 4 jaar samen & voorstelling

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Leuk dat je weer naar deze persoonlijke update kijkt/leest. Afgelopen week heb ik veel gewerkt. Het was super lekker weer vrijdag en zaterdag toen ik moest werken. Het was dan ook lekker druk in de stad. Ik ben uiteten geweest, omdat Thijs en ik 4 jaar samen zijn. Jeej! En zondag ben ik naar een voorstelling in het Amphion geweest. En we aten pannenkoeken. Kijk mee naar mijn foto’s met vooral lekker eten, haha.


Dinsdag ( 26 maart). Mijn moeder is weer aan de knutsel geweest. Een mooi bloemstukje!!


Op mijn werk had ik een geel shirtje aan. Super vrolijk!!


Bezig met een T-shirt te laten bedrukken. Komt binnenkort meer over op mijn blog :).


Woensdag (27 maart). Weer een dagje werken toen ik thuis kwam, lag mijn nieuwe sd-kaart in de bus. De andere was kapot…. Was iets te wild denk ik..


Donderdag ( 28 maart). Op naar mijn werk. Ik had een witte blouse aan en op mijn werk trek ik vaak iets van de winkel aan (kijk wat outfits van de winkel in deze video!) . En ik weet niet hoe, maar ik krijg het voor elkaar om een vlek in de witte blouse te krijgen. Niet eens de hele dag aangehad! Hoe dan?!


In de avond aten we lekker pizza.


Vrijdag (29 maart). Nog een dag werken in de winkel. Wat een heerlijk weer die dag. Het was echt super druk in de winkel en ik heb veel verkocht. Een fijne dag.


Het was ook koopavond werken. Tussendoor had ik even pauze en haalde ik een patatje.


Zaterdag (30 maart). De laatste dag werken van die week werken. Weer een heerlijk weertje. Ik werd rond de lunch even afgelost en at mijn boterham lekker in het zonnetje op.


Daarna ging ik met Thijs uiteten. We zijn namelijk 4 jaar samen! In deze tijd volgens mij best bijzonder, haha. Dat vieren we. Kijk hoe groot deze menukaarten zijn die we kregen, haha.


Mmhh zo lekker dit eten!


Lekker eten en weer even bijkletsen. Ik had deze week een dag extra gewerkt, dus we zien elkaar na een week weer. Dan hebben we altijd wat bij te praten, haha.


Oh en dit toetje was zo lekker. Ik had Bastogne parfait. Mmhh!


Daarna keken we samen op Videoland naar Kees & Co. Echt zo grappig!


Zondag (31 maart). Ik was die ochtend bezig voor mijn blog. Ik had die dag een jurkje aan. Heb ik niet vaak, maar moet ik eens vaker doen. Staat best leuk al zeg ik het zelf.


In de middag ben ik naar het Amphion geweest. Een vriendin trad daar op met de dansschool waar ze bij zit. Ik ging kijken. Ik heb hier vroeger zelf ook bij gedanst.


Ik zat op tijd in de zaal, haha. Nog niemand achter mij. Daarna werd het wel voller hoor ;). Het was een leuk voorstelling! Leuk in elkaar gezet.


Tja en wij vinden met mijn schoonouders, ouders, schoonzusje en Thijs altijd wel een reden voor een lekker etentje. Rianne heeft al haar praktijkexamens gehaald. Dan eten we lekker pannenkoeken. Ik had een pannenkoek met rum rozijnen. Mmhh.


En in Dieren namen we bij de ijssalon nog een lekker toetje. Ik had een caramel coupe.


Maandag (1 april). Ik had met mijn mentor van mijn laatste stage afgesproken. We namen een ontbijtje bij de Dekamarkt en hebben gezellig bijgepraat. Echt zo leuk!


Daarna haalde ik wat dingen bij de Kruidvat voor mij en moeders. Kreeg bij de Andrélon een leuk notitieboekje. Cute!


Verder was ik wat bezig voor mijn blog en aan het einde van de middag heb ik weer eens even gesport. Moet ik toch weer wat vaker doen, haha.

Nou dan zijn we weer aan het eind van de week en ook aan het eind van deze persoonlijke update. De 5 dagen werken in de winkel zijn mij goed bevallen. Vooral de laatste twee dagen toen het wat drukker was. Super leuk! De dansvoorstelling was ook zeer leuk en het etentje met Thijs ook, haha. Allemaal leuk leuk. Aankomende week werk ik weer drie dagen in de winkel en verder zullen we het wel zien. Heb nog niet echt plannen….

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *