Persoonlijke update: 3 jaar samen & Pasen

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! En? Genoten van het extra lange weekend? Ik zeker! Afgelopen week begon wat minder. Ik was nog wat ziekjes. Daarna had ik stage en ben ik op stage geweest met de Paasviering. Thijs en ik zijn 3 jaar samen en dat moet gevierd worden natuurlijk! Een etentje en de bios. We zijn ook een middagje naar Arnhem geweest en we hebben Pasen gevierd. Een lekkere Paaslunch en uiteten. Oftewel: er komt weer veel eten voorbij, haha.


Dinsdag (27 maart). Ik lag nog op de bank die dag. Nog hoofdpijn en moe. Ik smeerde deze olie op mijn hoofd. Er zit een heftige geur aan zeg. Ik begon ervan te huilen, haha.


Verder keek ik wat series en begon ik aan het bewerken van een video.


Woensdag (28 maart). Ik ging weer naar stage. En ‘s avonds plofte ik op de bank en keek ik Je zal het maar hebben terug. Tim doet dat zo leuk hè!


Donderdag (29 maart). Ik ging die dag ook naar stage. Er was paasviering en ik vond het leuk om daar bij te zijn. De kinderen waren om 12:00 al uit en wij konden daardoor ook om 14:30 ook naar huis. Daarna zat ik even achter de laptop.


En ‘s avonds keek ik The Passion. Echt heel erg mooi gedaan dit jaar. Ik vond Tommie wel echt het hoogtepunt. Wat deed hij het goed zeg.


Vrijdag (30 maart). Bezig voor stage en daarna voor mijn blog.


In de middag ging ik naar Meneer Raatjes voor mijn voorhoofdsholteontsteking. Daarna halen mijn moeder en ik nog wat kleine boodschapjes.


Omdat Thijs en ik 3 jaar samen zijn , kwam ik thuis en Thijs had deze rozen voor mij. Super lief! Ze matchen ook leuk bij mijn broek.


En 3 jaar samen zijn, moet gevierd worden. Uiteten!


Jammie carpaccio!


Lekker eten en gezellig kletsen.


En daarna een ijsje halen bij Friul.


En daarna naar de bios. Naar de film: Mannen van Mars. Echt een super grappige film!


Zaterdag (31 maart). Die vrijdag was ik trouwens nog even langs de redactie van Indebuurt Doetinchem geweest. Ze hadden nog een paashaas voor mij en een klein cadeautje. Super lief!


Met dit mooie weer ging ik met Thijs op pad. Naar Arnhem. Daar hebben we eerst een mooi plekje gezocht voor outfit foto’s.


Daarna zijn we even de stad in geweest.


Eerst lekker op een terrasje wat gedronken met wat lekkers.


Ik wilde daarna even langs de Primark en de Douglas. Van de Douglas bon haalde ik namelijk 2 lekkere geurtjes. Dat is nog eens leuk shoppen hihi.


En met 2 tassen vol naar huis, haha. In de Primark tas zitten kledinghangers. In mijn kledingkast hangen nu allemaal dezelfde hangers. Super gaaf!


Zondag (1 april). Eerste Paasdag. Koffie met een lekker paaskoekje.


En een lekkere Paaslunch.


Verder was het een lekker rustdagje op de bank.


En we kleden ons om voor een etentje met opa en oma bij de Chinees.


Lekker eten!


Maandag (2 april). Toetjes maken….. voor Tweede Paasdag.


Daarna ging ik naar mijn schoonouders om Pasen te vieren. Ik deed de nagels van mijn schoonmoeder en mijzelf met gellak. Leuke kleuren!


En een dan is het tijd voor lekkere Paashapjes.


En natuurlijk de toetjes!

 

En dat was dan deze persoonlijke update weer. Mijn buik zit helemaal vol met al dat lekkere eten, haha. Aankomende week begint mijn lio stage. Daarover vertelde ik al meer in deze video. En in het weekend schijnt het mooi weer te worden. Dus daar gaan we zeker van genieten dan!

 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *