Outfit post: met een rode trui ergens in het bosHoi! Een nieuwe outfit post! Ik heb een tijdje terug een nieuw truitje gekocht. Een knal rode om precies te zijn. Ik draag bijna nooit rode kleding, dus dat was voor mij even nieuw. Hoe combineer ik dat truitje? Ik twijfelde eerst überhaupt of rood mij wel stond, maar blijkbaar wel, hihi. Ik heb de trui nu een aantal keer gedragen en hij zit heel lekker en ben er erg blij mee. Kijk mee in deze outfit post hoe ik de trui combineer.

Mijn nieuwe rode trui komt van de Pull & Bear. En i like this color. Lekkere herfst kleur, maar kan ook nog prima in de winter. De trui is niet heel dik, maar de stof is lekker warm. Er zit een klein structuurtje in de trui, wat ik erg leuk vind. De trui sluit ook mooi aan. Hij is wat cropped , dus daarom draag ik hem hier op een high waisted jeans.


Deze high waisted jeans komt van de Berhska. Ik vind de lichte kleur erg mooi! Hij combineert lekker tegen het fel rode aan. Ik hou daar wel van. En daaronder draag ik mijn geliefde bergschoenen, hihi.

De trui zit echt super fijn en i’m happy with it. De trui staat eigenlijk op heel veel jeans leuk. Toch vind ik hem op deze high waisted jeans het leukste. Vandaar dat ik deze outfit deelde. Ik ga met plezier in deze trui de herfst en winter door.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *