Outfit post: Bloesje bij een meertje


Hoi! Ik heb vandaag weer een nieuwe outfit post voor jullie. Ik heb laatst lekker geshopt in Arnhem. Ik kocht daar een nieuwe spijkerbroek en bloesje. Laten die nou heel leuk bij elkaar staan! Ik kwam erachter dat er vlak achter mijn huis een mooi stukje natuur is. Er is een meertje en een wandelpad waar je je hond kan uitlaten of gewoon lekker wandelen. Waarom maak ik daar geen foto’s met Thijs dacht ik. Ik nam Thijs mee naar het plekje en hij vond het erg mooi. Hup, camera te voorschijn en klikken maar, haha. Het was die dag alleen wat regenachtig, dus tussen de buien door snel de foto’s maken. Kijk mee naar de mooie resultaten!

Het meertje wat je hier dus ziet heet: de Kappers Kolk. Ik heb het niet bedacht hoor, haha. Als klein kind heb ik hier wel eens gevist en in de winter erover heen geschaatst. Het blijft een mooi gezicht.

Er loopt ook helemaal een wandelpad langs.

Dan over naar de outfit. Deze bloes komt van de Primark en is net wat korter dan een ‘normale’ bloes. Ik vind dat echt super leuk. Op een high waisted jeans is dat erg leuk. Ik draag de bloes op een jeans van de H&M. Deze is net niet high waisted, maar ook niet zo laag dat hij op mijn heupen komt. Hij zit er net tussenin.

De bloes is van een lichte stof gemaakt. Hij voelt ook lekker zacht aan. De mouwtjes heb ik opgerold, dat vind ik altijd net wat leuker staan.

Het is de bedoeling van de broek dat hij net iets boven je enkels komt. Haha bij mij niet. Mijn benen zijn daar net wat te kort voor. Hij valt bij mij ‘normaal’. Maar wel mooi!

De bloes valt mooi open bij mijn hals, waardoor ik er een kettinkje onder kan dragen. Een klein schattig gouden kettinkje met een ‘V’ eraan (ook van de Primark, haha).

Outfit post

Dat was de fotosessie, haha. Ik moet zeggen dat er echt mooie foto’s uitgekomen zijn. Alle credits naar mijn lieve schat Thijs, hihi. Bekijk zijn website eens en kijk wat hij allemaal nog meer doet naast fotografie!

Ik ben erg blij met deze outfit. Een prima outfit voor een eerste school- of stagedag. Ik hoop dat jullie wat inspiratie voor jezelf uit de outfit kunnen halen en de outfit post leuk vonden.

Wat vind jij van zo’n kort bloesje?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *