Outfit post: all black met bril


Outfit post:

Hoi! Vandaag een zwarte outfit post. Zwart? Ja, deze outfit is best wel zwart. In de lente en zomer houd ik erg van kleuren, maar in de herfst en winter kan ik zwarte kleding ook wel mooi vinden. Ik heb laatst een bon bij een webshop gewonnen en daar heb ik een nieuwe trui van uitgezocht. Ik heb een nieuwe broek gekocht toen ik in Den Haag was. Ook nog eens nieuwe schoenen gescoord in de stad bij mij (het is wat….) en als klap op de vuurpijl: een bril (te lezen in mijn vorige persoonlijke update).  Samen met mijn vriend ging ik op zoek naar een mooi plekje en maakte outfit foto’s. Kijk mee in deze outfit post naar de outfit en de mooie foto’s.


De outfit. Oké zo heel zwart is de outfit niet, want er zitten aardig wat kleurtjes in de trui en mijn schoenen zijn grijs. Voor mij is het toch veel zwart in een outfit. Ik draag dat niet zo vaak. Ik vind het wel een goede combinatie.


Deze trui is van de Only en wat is ie leuk hè?! Het lijkt alsof de plaatjes uitgeknipt zijn er erop geplakt zijn. Super fun! Ik heb hem in een maat S gekocht en dat gaat net. Hij is wat korter, dus daarom draag ik hem op een hoge broek.


Deze high waisted jeans is van de Monki. Het is een soort van leerachtige broek met een matte finish. Het doet mij aan een motorbroek denken, hihi.


En dan mijn schoenen. Deze zijn grijs en zitten zoooooo lekker! Er zit bont aan de binnenkant. Ideaal voor mij (ik heb altijd koude voeten en dat is nu minder). Ik noem dit soort schoenen altijd: bergschoenen, haha. Komt door de grove zool en de veters. I like it!


En een leuk detail aan de schoenen zijn de ritsjes aan de achterkant. Zo leuk!


Ik vind het een leuke outfit en ga dit zeker vaak dragen. En heb je gezien wat er nog meer zwart is in deze outfit???


Juist, mijn bril. De bril is voor veraf en zal ik voornamelijk op doen met autorijden, tv kijken enz. Ik vond de bril ook wel leuk staan bij deze outfit, vandaar. Ik moet wel even wennen aan de bril, maar hij staat leuk. (Het regende een beetje, zie je de druppel op de bril?! Hihi).

Outfit post

Ik hoop dat je deze outfit post leuk vond en er inspiratie voor jezelf uit kan halen.

Misschien is dit ook leuk?

7 comments

  1. Ik vind zowel je truitje als je schoenen onwijs leuk!
    Sowieso vind ik dat sommige truitjes kort vallen hoor. Nieuwste trend bij de fabrikanten denk ik. Misschien moeten ze bezuinigen 😛 haha
    Leuke foto’s ook! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *