Outfit foto’s op de Posbank


Hoi! Ik heb afgelopen week wat nieuwe kleding gekocht. Ik ben al heel lang op zoek naar een mooie tuinbroek. Ik heb er eindelijk een gevonden! Daarnaast kwam ik ook nog een hele leuke bloes tegen. Met het mooie weer vorig weekend, zijn Thijs en ik naar de Posbank geweest. Daar hebben we wat mooie outfit foto’s gemaakt. Kijk snel mee!

Ontmoet mijn super mooie nieuwe tuinbroek! (hij komt uit een klein winkeltje in Zutphen, ik weet de naam zo 1,2,3 niet meer). Het shirtje wat ik eronder draag is ook daarvan:


De zonnebril is van de V&D.

En dan mijn nieuwe bloes vol met lipsticks! Deze komt uit een klein winkeltje ‘Paris’ in Doetinchem. De broek die ik eronder draag is van De Paisley (ook in Doetinchem). Als je in de buurt bent, neem daar zeker een kijkje. Ze hebben er echt leuke dingen.


Kijk hoe leuk al die lipsticks zijn! De bloes schijnt wel wat door, maar met een wit hemdje eronder kan dat prima.


De achterkant is wat langer van de bloes. De voorkant heb ik in mijn broek gedaan, de achterkant heb ik zo gelaten. Echt leuk!


Ik ben super blij met mijn nieuwe kleding. Met het mooie weer, ga ik dit graag dragen. Mijn vriendje Thijs heeft deze mooie foto’s van mij gemaakt. Kijk op zijn website voor meer informatie over zijn werk.

Laat me weten of ik vaker zulke outfit foto’s zal maken? Ik vond het wel grappig om te doen.

Liefs Merle

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *