Nieuwe sneakers!

Nieuwe sneakers!

Hoi! Ik heb nieuwe sneakers! Een week geleden ben ik naar de stad geweest. Mijn favoriete winkel in Doetinchem had namelijk flinke kortingen. Ik ging naar de Paisley omdat daar veel kleding was afgeprijsd. Ik kwam terug met schoenen, haha. Deze schoenen waren ook in de sale. Ik vond ze erg gaaf en kon ze niet laten liggen. Lees het artikel verder om de foto’s te zien die mijn vriend Thijs maakte van mij en mijn sneakers en lees hoeveel ik betaalde voor deze leuke sneakers.

Dit zijn dus mijn nieuwe sneakers. Grijze lage sneakers met een soort van slangen leer printje. En je gelooft het nooit maar in de opruiming waren deze sneakers €10,-! Een koopje dus!

Ze zitten op zich best fijn. Je moet er geen avond vierdaagse op lopen, haha. Daar zijn ze niet echt stevig genoeg voor. Maar wat wil je voor zo’n prijs, haha.

Yes, ik ben erg blij met mijn nieuwe schoenen!  Ik heb eigenlijk niet veel met de kleur grijs, maar deze lichte kleur vond ik nog wel mooi. Grijze kleding zal ik niet snel dragen, maar deze lichte grijze schoenen vond ik nog wel mooi.  En deze schoenen zijn makkelijk te combineren. Ik ga ze met plezier dragen :).

Wat vind jij van mijn nieuwe schoenen?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *