Nieuwe schoenen! – Van Haren kurk schoenen

Hoi! Nieuwe schoenen! Daar wordt elke meisje blij van toch?! Afgelopen maandag was ik met mijn moeder in Arnhem. De missie was cadeautjes shoppen voor anderen, maar in mijn hoofd spookte nog wat anders rond. DIE schoenen bij de Van Haren. Zouden ze er zijn? Na alle cadeautjes gehaald te hebben, gingen we bij de Van Haren langs en daar stonden ze. Hup passen die schoenen. En ze zaten zo mooi en fijn! Voor ik het wist stond ik bij de kassa en waren de schoenen van mij. Kijk mee in dit artikel naar mijn nieuwe schoenen met kurk?!

Van Haren kurk schoenen:


Deze schoenen kwam ik via de Instagram van de Van Haren tegen en ze zijn eigenlijk niet uit mijn hoofd verdwenen. Dan vind ik ze toch wel echt leuk. Het zijn witte sneakers (zo wit dat ze pijn aan je ogen doen, haha). De zool is het bijzonderst, daarin is namelijk een soort kurk verwerkt. Dat vind ik het gaafste aan de schoenen. De schoenen waren ook nog eens in de sale voor €24,95. Me like it.


Hoe leuk ziet dat eruit?! Ook zitten er kleine glitters verwerkt in de zool.


Op de achterkant zit ook een glitter stukje. Leuk detail.

Van Haren kurk schoenen

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe schoenen. Ze zijn straks erg leuk als het mooier weer wordt. Ik ga ze dan met plezier onder een lichte jeans dragen of zoals ik op deze foto’s draag, onder een high rise ankele jeans. De zool met kurk vind ik erg vet. Dat maakt de sneaker zo leuk!

Mijn vriendje maakte de geniale opmerking over deze sneakers: ‘het zijn meer collectors item schoenen. In de kast zetten en er naar kijken en niet mee rondlopen.’ Haha, grappige opmerking, maar ik ga er toch echt wel mee rondlopen ;).

Wil jij deze kruk schoenen ook? Neem dan een kijkje in de Van Haren webshop!

Wat vind jij van de schoenen?

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *