Nieuwe kettingen van Shizzie

Hoi! Ik ben een groot fan van die kleine minimalistische kettingen. Deze vind ik dan ook erg leuk om te dragen op een trui of blouse. Een kleine subtiele ketting kan mijn outfit net dat beetje extra geven. Daar hou ik wel van. Nu kwam ik laatst via Twitter de webshop Shizzie tegen. Laten ze daar nou voor weinig geld super leuk sieraden hebben. Ik ging gelijk kijken bij de kettingen en daar zag ik 3 super leuke kettingen! Deze gaan in de winkelwagen. Benieuwd welke nieuwe kettingen ik koos? Lees dan vooral verder.

Nieuwe Kettingen van Shizzie:


De eerste ketting die ik zag, is deze met een cactus eraan! Hoe funny?! Ik hou wel een beetje van die minimalistische kettingen met iets grappigs eraan. En deze cactus is precies zo’n voorbeeld. Echt super leuk!


De ketting is niet te lang en niet te kort, gewoon precies goed. Ik kan deze super leuk dragen op een trui, T-shirt of blouse.


De volgende ketting past echt perfect bij mij. Een ketting met een kleine camera eraan. Hihi, so cute! Ik vind hem erg leuk en grappig en doet mij denken aan het fotograferen voor mijn blog of filmen voor mijn YouTube kanaal.


Deze ketting heeft dezelfde lengte als de cactus. Ik kies graag voor gouden sieraden omdat deze mooi bij mijn haar en ogen passen en bij de outfits die ik vaak draag.


En de laatste ketting is eigenlijk degene waarom ik op deze site ging kijken. Het is een Oreo ketting! Zo grappig, hihi. Ik ben echt een Oreo lover, dus deze ketting is perfect voor mij, haha.


Deze ketting is dan niet goud, maar ik kan deze ook goed combineren, hihi. Een leuke eyecatcher aan mijn outfit. Ik ga hem zeker met veel plezier dragen.

En dan nu het leukste van allemaal, de kettingen waren rond de €2,- en €3,- ! Whut?! Echt een super leuk prijsje voor deze funny kettingen. Ik ben er helemaal blij mee :). Bij veel outfits passen de kettingen en maken ze mijn outfit net even wat meer bijzonder. I like it! Ik zou zeggen: neem eens een kijkje bij shizzie.nl om te zien wat ze nog meer hebben, want ze hebben erg leuke en grappige sieraden.

Welke ketting is jouw favoriet?

Misschien is dit ook leuk?

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *