Nieuwe auto & Girls-Things stickers

Nieuwe auto:

Hoi! Ik heb een nieuwe auto!!!! Waaahhh, haha. Het schoolleven is weer volop begonnen. En binnenkort ga ik ook weer stage lopen. Nou is die stage niet bij mij om de deur en vaak wanneer ik ergens heen wil ben ik afhankelijk of de auto van mijn ouders bij huis staat. Al een tijdje zijn we aan het nadenken over een 2ehandse auto voor mij. Na een zoektocht kwam dit scheurmonster voorbij. Ja, de kleur leek mij wat en het model ook. De prijs was goed en nu staat hij op de oprit! Jippie. Kijk mee naar mijn auto en naar de stickers die ik erop heb laten zetten.

De auto is er voornamelijk, omdat ik veel stage moet lopen.. Ik zit nu in het 4e jaar van de Pabo en ga dadelijk mijn lio stage lopen. Dan heb ik de klas kinderen voor mij alleen. Dit vergt natuurlijk veel voorbereiding en ik zal vaak naar stage moeten. Ik ga 4 weken achter elkaar stage lopen en naast die 4 weken loop ik dan daarna nog 2 dagen in de week stage. Op de fiets is dit alles niet echt handig en met de bus zit je zo vast aan de tijd. Nee, dat leek mij niet handig. Na een zoektocht is er een goedkope 2e hands auto voor mij gevonden. Nu kan ik gaan en staan waar ik wil.


Het is een gele Peugeot 107 geworden. Ik wilde graag een kleine auto (zit er toch vaak alleen in, haha). En absoluut geen grijs. Ik hou niet zo van die kleur. De buurman van mijn vriend Thijs heeft een garage en heeft voor mij naar een 2ehandse auto gezocht. Ik vond deze gele kleur wel wat hebben. Lekker opvallend!


Het kontje van de auto vind ik erg leuk, hihi. Hij rijdt ook erg fijn. Natuurlijk moest ik in het begin wennen, maar het ging al vrij snel goed. Het is niet echt een luxe auto. De auto heeft geen centrale vergrendeling en ik heb Arko (alle ramen kunnen open) en geen airco, haha. Wel heb ik een open dakje :). Met heel warm weer kan ik die mooi open zetten.

Op zich is deze auto wel uniek. Niet veel mensen rijden in een gele auto. Om de auto nog meer ‘mij’ te maken, heb ik stickers erop laten plakken. Onze website en logo van de blog staat erop! Zo vet! Nu hopen dat mensen deze reclame op de auto zien, hihi.


Op de kleine ramen achter is ons logo aan beide kanten te zien.


Beetje lastig fotograferen zoiets met reflectie van de ramen, hihi.


En op de achterkant van de auto staat onze site.

Ik ben echt super blij met mijn auto en de stickers erop. Ik zal er met plezier mee rond rijden!

Wat vinden jullie van de nieuwe auto?

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *