Naamketting van Names4ever

Hoi! Kettingen draag ik graag en vaak en dan vooral van die kleine kettinkjes met een schattige items eraan. Die vind ik erg leuk!  Zo heb ik bijvoorbeeld een ketting met een Oreo koekje eraan, een cactus eraan of een infinity teken eraan. Deze kettingen vind ik heerlijk om te combineren met outfits. Het kan een outfit net dat beetje extra geven. Een ketting die helemaal persoonlijk van jou is, is natuurlijk helemaal vet. Een ketting met je eigen naam eraan bijvoorbeeld. Dat is toch leuk?! Bij de webshop Names4ever kun je een ketting met je eigen naam bestellen. Benieuwd hoe mijn naamketting eruit ziet? Lees dan vooral verder!

 


Bij de webshop Names4ever kun je dus kettingen bestellen met je eigen naam. Een super leuke persoonlijke ketting en niemand vergeet je naam meer ;). Op de site kun je zelf kiezen of je een gouden of zilveren ketting wilt en welk lettertype. De ketting waar de naam aan vast zit kun je ook zelf kiezen. Hoe persoonlijk wil je het hebben?!

Mijn naamketting:


Het lettertype waar mijn naam van gemaakt is: type Lisette. Er zijn zoveel mooie keuzes aan lettertypes en je kunt er ook voor kiezen om er nog een hartje of iets aan toe te voegen.


Het zilver glimt zo mooi! Mijn naam stukje is ongeveer 13 mm hoog en 32mm breed. Dit geldt dus voor namen met 5 letters. De ketting zelf is ongeveer 42 cm lang. Dat vind ik een prima lengte en de ketting valt daardoor mooi om mijn hals.


De ketting kan mooi op een blouse of hemdje. Het is echt zo’n ketting die je overal bij kan dragen en je outfit persoonlijk maakt. Het is een kleine schattige ketting, waardoor je ook niet met een grote naamplaat rondloopt. Dat zou namelijk niet zo charmant zijn, maar deze naamketting is dat wel!

Naast naamkettingen zijn er ook andere kettingen te vinden op de site. Moeder en kind sieraden, familiesieraden, fotosieraden, armbanden, ringen , hangers en eigenlijk nog veel meer. Alles wordt persoonlijk gemaakt zodat het echt van jou is. Je zult nooit iemand met hetzelfde sieraad als jou zien lopen. Dat is natuurlijk leuk, want we willen allemaal uniek zijn ;).


Met een lach op mijn gezicht ga ik deze ketting zeker vaak dragen. Ik vind de naamketting erg mooi gemaakt en de kwaliteit voelt goed aan. De lengte vind ik erg fijn van de ketting. Hij zit voor mij op een goede hoogte. Je kan trouwens de ketting niet in lengte verstellen, maar voor mij ziet hij perfect.

Wanneer ik nieuwe mensen ontmoet , hoef ik mij ook niet meer voor te stellen, haha. Ze zien het vanzelf wel hoe ik heet, zo flauw.
Ik ben blij met de ketting en zal hem zeker veel dragen. Neem zeker eens een kijkje op de site van Names4ever.

Wat vind jij van de naamketting?

 

Misschien is dit ook leuk?

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *