Moederdag – zet je moeder in het zonnetje

Hoi! Over een tijdje is het weer Moederdag. De dag om je lieve moeder eens in het zonnetje te zetten. Eigenlijk verdient ze dat elke dag, maar op deze dag geven we er extra aandacht aan. Ik vind natuurlijk (net als iedereen zijn eigen moeder) mijn moeder de beste en liefste moeder van de wereld. Haar extra verwennen doe ik dan graag op Moederdag. Een klein cadeautje, ontbijt op bed, of een dagje wat leuks doen. Je moeder staat toch altijd voor je klaar en (ik tenminste) deel veel met haar. Dus deze dag besteden we lekker aan onze moeder.

Kleine Merle en Moederdag

Ik weet nog altijd toen ik op de basisschool zat dat ik een Moederdag cadeau maakte. Mijn moeder heeft echt van alles gekregen van mij in die tijd: een bloemenvaas, een soort zakdoekje, een ketting. Noem maar op. Eigenlijk super leuk nu ik daaraan terug denk om zelf iets voor je moeder te maken. Achteraf weet ik natuurlijk dat die bloemenvaas en zakdoek niet het eeuwige leven hadden, maar op dat moment wel (haha).

Vaak zat er een Moederdag gedicht bij. Helemaal zelf geschreven, hihi. Van die korte zinnetjes waarvan het einde dan moest rijmen. Eigenlijk best schattig als ik er zo aan terug denk. Later toen ik van de basisschool af ging, kocht ik altijd een leuk klein cadeautje voor mijn moeder en kreeg ze wel eens ontbijt op bed. Nu doe ik dat nog steeds. Een leuk cadeautje en meestal maak ik voor haar ontbijt of lunch. En net als bij je verjaardag, mag mijn moeder zeggen wat ze ‘s avonds wil eten, hihi.

Dit bewaardoosje heb ik ooit vroeger wel eens gemaakt met een leuk gedicht.

 

Moederdag 2017

Voor mijn moeder vind ik het nooit lastig om een cadeautje te zoeken. Ze vind eigenlijk veel leuk. Ik vind het ook leuk om net even wat anders te geven, dan een standaard bosje bloemen of doos chocolaatjes. Op de site topcadeau.nl staan super veel orginele leuke cadeautjes! Je kunt daar selecteren op Moederdag en daar staan dan leuke cadeautjes voor moeders.

Voor mijn moeder vind ik bijvoorbeeld dit wafelijzer of deze pizza pan echt super leuk. (Hoop niet dat je dit al leest moeders, haha).  Van dit soort dingen koop je niet snel zo ‘even’. Dus om deze cadeautjes voor je moeder te kopen op deze speciale dag is natuurlijk super leuk.
En het fijne is dat wanneer je voor 22:00 besteld (en je product op voorraad is), je het de volgende werkdag al in huis hebt. Dus voor last minute Moederdag cadeautjes is dit ook een handige site ;).

Mijn moeder en ik. We schijnen op elkaar te lijken......

Ik vind Moederdag altijd wel een dag om bij stil te staan. Wees blij dat je een moeder hebt, andere was je er niet eens, haha. Maar even serieus, je moeder heeft je groot gebracht en je geholpen bij wie je nu bent. Ze verdient eigenlijk elke dag wel iets speciaals, maar op Moederdag staan we daar toch even extra bij stil. Dit is alvast een reminder voor 14 mei ;).

Alvast heel veel plezier op Moederdag 2017 en vergeet deze dag zeker niet! Maak er wat moois van en geef je moeder sowieso een dikke knuffel.

Wat doe jij vaak met je moeder op Moederdag?

 

Misschien is dit ook leuk?

3 comments

  1. Ik vind het altijd best wel lastig aangezien mijn moeder alles wat ze wilt zelf koopt en ieder jaar met een Chanel lippestift aankomen is ook weer zo stom, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *