Mijn (vreemde) bucketlist


Hoi! Iedereen heeft wel een soort van bucketlist achtig iets, toch? Ik heb ook dingen waar ik van droom om te doen. Een beetje gekke dromen, maar wel leuk. Ik heb niet van die standaard dingen zoals: uit een vliegtuig springen of bungee jumpen. Nee, ik heb andere dingen op mijn bucket list staan.  En nu het nieuwe jaar begonnen is, lijkt mij het leuk om deze lijst met jullie te delen. Kijk mee naar mijn top 10 (vreemde) bucketlist.

1. Je kent die grijpautomaten op de Kermis wel toch? Je gooit er ik weet niet hoeveel geld in, maar er valt nooit een knuffel uit. Ik zou het super vet vinden om met 200 euro (dan allemaal 1 euro muntjes) een dag lang met die machines te spelen. Ik vind dat altijd zo leuk om te doen, maar omdat het zo duur is, doe ik het nooit. Als ik geld zou krijgen zou ik mij daar echt een dag mee kunnen vermaken. Ik ben benieuwd hoeveel knuffels ik zou grijpen dan, haha.

2. Surprise me! Op Schiphol staan met je koffer gepakt en dan pas te horen krijgen waar je heen gaat. Dat lijkt mij echt een keer vet. Ik zou alleen wel struggles hebben met mijn koffer inpakken dan. Stel je voor: allemaal zomerkleding bij je en je gaat naar IJsland of iets. Dat is het risico dan, haha.

3. Een dagje beroemd zijn. Ik weet niet, maar ik zou best wel eens willen weten hoe dat voelt. Misschien vind ik het na een dag wel helemaal niks of valt het wel mee. Het lijkt mij wel lachen dat ik dan met mijn vriendje of vriendinnen over straat loop en dan herkend word, haha.

4. Een wereldreis maken. Ik zou graag nog veel van de wereld zien. Ik denk dat ik dan eerst wat geld moet winnen, haha.

5. Wanneer bij de Ikea de deuren sluiten, zou ik nog graag daar binnen zijn. Alle bedden en banken testen terwijl de Ikea dicht zit. Ohja en laten we de kantine daar niet overslaan ;).

6. Iets kopen in de P.C Hoofdstraat. Hoe vet is het om een Chanel winkel of iets binnen te lopen. Een vette tas uit te zoeken en niet op de prijs te hoeven letten en dan vrolijk ermee naar buiten wandelt samen met je security, haha.

7. Een eigen nagelstudio starten. Deze is nog best realistisch toch?! Hihi. Het lijkt mij echt vet een eigen nagelsalon te hebben en mensen hun nagels daar te doen. Uiteraard zal ik daar dan over bloggen.

8. Met mijn vriend ons droomhuis laten bouwen. Een mooi, niet al te groot,  huis met jacuzzi, kamers voor eigen kantoren een mooie oprijlaan en een garage. Jaaa, hier kunnen we lekker over dromen.

9. Een boek schrijven. Ik weet niet, maar het lijkt mij echt vet om een eigen boek geschreven te hebben. Over allerlei gebeurtenissen uit mijn leven en de grappige momentjes van kinderen op stage.

10. Een eigen nagellak lijn hebben. Hoe vet is dat?! Melle’s nails, haha. Ik ontwerp dan mijn eigen kleurtjes, potjes en de effecten van de nagellak: glitters, mat, met structuur. Ja, dit lijkt mij super!

En dan zijn we aan het einde van mijn misschien ietwat vreemde bucketlist. Eigenlijk is elke bucketlist wel wat vreemd. Iedereen heeft wel wilde en rare fantasieën wat iemand in zijn leven wil doen. En er zijn nog genoeg andere dingen die ik graag zou willen doen. Dit is mijn top 10, maar ik zou bijvoorbeeld ook wel eens in een film willen spelen of eens willen racen in een race auto, haha. Echt uiteenlopende random dingen.

Nu maar hopen dat een aantal dingen ook uitkomen. Wie weet zijn er wel mensen die mij hierbij willen helpen, haha. Wie kent iemand die mij kan helpen bij één van deze wensen??? Haha.

Ik ben ook wel erg benieuwd wat jij op je bucketlist hebt staan. Laat een reactie achter met iets wat jij op je bucketlist hebt staan. Ik ben erg benieuwd!

Misschien is dit ook leuk?

5 comments

 1. Nou..

  #1 ja, je begint met een rare 😀
  #2 staat er bij mij ook op.
  #3 eveneens
  #4 Is er iemand die dit er niet op heeft staan?
  #5 Je vergeet iets… de BALLENBAK!
  #6 De enige keer dat ik in de P.C. Hooft was, was tijdens de TTIP-demonstratie. Wil d’r best eens wat kopen. Maar op wiens creditcard?
  #7 Een eigen bedrijf lijkt me wel iets, maar nagels..
  #8 Ik heb geen vriend (hoeft ook niet zo, ben meer van de vrouwen) maar dat droomhuis lijkt me wel wat. Mooie lap grond erbij… *droom*
  #9 Done 😀
  #10 Nah

 2. Wat een leuke variant op de Bucketlist!
  Als ik zo’n bucketlist zou maken zou een sprs me reis met stipt op nummer één staan. Dat lijkt me zo’n toffe ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *