Mijn verjaardag! – Ik word 24 jaar –

mijn verjaardag

Hoi! Het is vandaag mijn verjaardag! Jawel mensen: deze dame wordt alweer 24 jaar. Ppff wat gaat dat snel. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik 20 werd, whaha. Maar ik ‘ zeur’ verder niet want 24 is nog hartstikke jong. Hoe ziet mijn verjaardag eruit en hoe vier ik deze? Ik vertel het je.

Ik word 24 jaar!

Wiehoooee vandaag word ik 24 jaar. Als ik eerlijk ben vier ik het vandaag niet echt. Ik moet gewoon werken, haha. Op school zal ik de kinderen en de leerkrachten wel trakteren en misschien een klein spelletje doen met de kids. Hoewel dat lastig is met twee klassen, haha.

Verder is het dus een gewone werkdag. Mijn ouders zullen wel weer zeggen dat ik mag kiezen wat we gaan eten in de avond. Dat mocht ik altijd als kleine Merle al. En dit houden mijn ouders dan lekker in traditie, haha. Natuurlijk eten we in de avond ook een taartje! Dat vind ik altijd wel bij een verjaardag horen en dan voel ik mij helemaal jarig.

Aankomend weekend vier ik mijn verjaardag echt voor familie en vrienden. En ik niet alleen trouwens. Ik vier het samen met die van mijn ouders. Mijn moeder is 2 november jarig geweest en mijn vader is 29 december jarig. Een beetje bij elkaar dus. Dan vieren we het lekker in één keer.

mijn verjaardag

Mijn verjaardag

Op zaterdag komt er wat familie en vooral vrienden. Rond half 3 begint ons feessie en dit loopt door tot in de avond. We laten dan ook wat lekkers te eten bezorgen. Ik denk dat mijn vriendinnen wat later op de avond komen en dan kunnen we lekker een wijntje drinken.

En zondag komt er in de middag ook nog familie. Maar dan meer van mijn moederskant als het goed is. Een leuk weekend voor de boeg dus met veel taart en lekker eten.

Dat vind ik stiekem altijd wel leuk aan verjaardagen: het lekker eten. Dan mag dat even.  En verder vind ik het altijd leuk om mijn familie en vrienden allemaal bij elkaar te zien. Altijd zo gezellig!

Wat ik op mijn wensenlijstje heb staan? Eigenlijk niet veel. Misschien ga ik in de zomervakantie met mijn ouders op vakantie naar Curaçao. Dat vind ik al een heel mooi verjaardagscadeau als ik eerlijk ben! En verder is de gezelligheid al een mooi cadeau op zich!

Ik ga lekker genieten van mijn verjaardag vandaag en het leuke verjaardagsweekend!

Wat vind jij altijd zo leuk aan je verjaardag? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *