Mijn tassen stash -2017-

mijn tassen stash

Hoi! Mijn tassen stash is volgens mij de enige ‘stash’ die ik nog niet heb laten zien. Op mijn YouTube kanaal heb ik aardig wat video’s gemaakt waarin ik een ‘stash’ laat zien. Mijn nagellak stash, schoenen stash en zonnebrillen stash. Een tassen stash kan dan niet ontbreken, zeker omdat ik ook al eens een whats in my bag video heb gemaakt. Al deze video’s zijn te vinden op mijn YouTube kanaal. Ik heb in ieder geval al mijn tassen er eens bijgezocht voor de video. Ze staan namelijk verspreidt door mijn kamer. Dus dat was even zoeken, maar ik heb ze gevonden voor mijn tassen stash video.

Veel tassen die je in de video ziet, gebruik ik eigenlijk niet echt meer. Ik was vroeger echt tassen verslaafd en heb er toen veel gekocht. Nu heb ik dat veel minder en zijn er eigenlijk twee tassen die ik veel gebruik. Die zie je ook als eerste in de video verschijnen. De andere tassen hangen gewoon mooi in mijn kamer, haha. Nee, deze gebruik ik af en toe nog eens. Dit zijn wat grotere tassen, dus als ik meer moet meenemen, pak ik er daar eentje van. Er zitten ook kleine schoudertasjes bij. Deze gebruik ik ook nog. Vaak als ik niet veel bij mij heb of tijdens het uitgaan (ik ga niet veel uit hoor moet ik zeggen haha). Maar als ik ga heb je vaak alleen een portemonnee en telefoon bij je. Deze passen dan prima in een klein tasje.
Laten we eerst maar eens gaan kijken naar mijn tassen stash.

Mijn tassen stash

Vond je mijn tassen stash leuk? Ik ben in ieder geval blij met al mijn tassen. Aan veel tassen heb ik een mooie herinnering en zal ze daarom ook niet snel weg doen. En wie weet komen ze altijd nog van pas. Ik zou het leuk vinden als je deze video een duimpje omhoog gaf en abonneert op mijn YouTube kanaal. Zo blijf je zeker op de hoogte van mijn nieuwe video’s. Ik ben wel aan het bedenken wat voor ‘stash’ video ik nog meer op kan nemen, hihi. Als jij een idee hebt, laat zeker een reactie achter!

Heb jij ook zoveel tassen?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *