Mijn Los Angeles reis!

Los Angeles reis

Hoi! Ik ben weer terug van mijn Los Angeles reis. Mijn vakantie van 10 dagen in Los Angeles zit er helaas op. Wat was het weer geweldig zeg! Vorig jaar ben ik ook al geweest en ook dit jaar ben ik acht volle dagen in het mooie Los Angeles geweest. Weer bij familie van mijn schoonmoeder. Samen met mijn schoonmoeder en haar zus en mijn schoonzusje. Het was echt zo gaaf. We hebben zo veel dingen gedaan en gezien. In deze blogpost zet ik een paar fotootjes van mijn Los Angeles reis op een rij.

Mijn Los Angeles reis


Donderdag ( 25 april). Mijn vader bracht ons rond 12 uur naar het vliegveld en daar kwam Brigitte ook. Om 14:30 zouden we eerst naar San Francisco vliegen. Dit werd helaas wat later….


Daar zitten we in het vliegtuig. Na iets van 8 uurtjes vliegen waren we er. Daar was het toen rond 17:00. We hebben daarna bijna twee uur in de rij gestaan voor de douane om het land in te komen. Hierdoor misten we onze aansluitende vlucht naar Los Angeles en de vlucht daarna was vol en daar konden we dus ook niet mee. We moesten overnachten in een hotel en konden de volgende ochtend om half 8 met de eerste vlucht naar LA mee.


Vrijdag (26 april). In alle vroegte een ontbijtje op het vliegveld en daarna vlogen we naar Los Angeles.


Alle ellende waren we al snel vergeten toen we bij Joey en Monica in huis kwamen. Het hele huis is verbouwd en ze hebben een zwembad in de tuin. Wauw zo mooi! Daarna hebben we gedoucht en koffers uitgepakt en wat gekletst.


In de middag zijn we naar Hollywood geweest en bezochten we het Illusionisten museum. Echt zo gaaf.


Je maakt daar allemaal foto’s met dit soort achtergronden. Alles lijkt wel 3D.


Echt heel grappig.


Daarna liepen we nog over de walk of fame en zagen we dit lekkere ding, haha. Zac Efron! Daarna was er een BBQ thuis en lagen we vroeg in bed.


Zaterdag (27 april). Joey heeft ons bij een winkelcentrum afgezet en daar hebben we geshopt!

Los Angeles reis
Bij de JC Penny was super veel korting. Dat vinden wij altijd leuk.


Dit setje kocht ik bij de Forever21. En nog veel meer. Er volgt snel een shoplog van mijn gekochte items in Amerika. Ik kocht namelijk ook wat bij Victoria Secret. Echt zo gaaf! We hebben ongeveer 6 uurtjes gewinkeld en hebben maar 5 winkels gehad. Er was in elke winkel zo veel te zien dat het best lang duurde, haha.


Daarna zijn we naar de Target geweest (een hele grote supermarkt in Amerika die niet alleen eten heeft. Nee zo veel meer: kleding, make-up, echt van alles). We sloegen gelijk veel lekkers in voor thuis.


Tja, de schade na een dagje shoppen.

Los Angeles reis
Zondag ( 28 april).  We reden die dag naar Las Vegas. Jep door de woestijn. We zijn extra vroeg gegaan om een stop te maken bij de Outlets. Merkkleding, schoenen en accessoires voor een leuke prijs.

Los Angeles reis
Hier scoorden we onder andere zeer goed. En ook bij Michael Kors.

Los Angeles reis
Tja en een mens moet eten. We aten bij de In N Out. Echt de lekkerste burgers hebben ze daar.

Los Angeles reis
Midden in de woestijn stopten we ook bij deze gekleurde stenen. Echt super grappig.


Het begon daar al wat lekkerder warm te worden. Daarna reden we door naar Las Vegas en checkten we in bij ons hotel.


En dit was het hotel! Jep, met die gekleurde torentjes.


Je moet door de gokhal heen voordat je bij de kamers komt. Echt zo grappig.


We liepen daarna nog wat door Las Vegas heen over The Strip. Er is zo veel te zien zeg.


We liepen ook wat winkeltjes in. Ook de M&M store, haha.


En bij Rainforest café aten we heel lekker. En zo veel. Ik nam wat mee in een doggy bag.


Ons hotel bij nacht. Zo gaaf.


Maandag (29 april). We reden vroeg met een bus naar de Grand Canyon die dag. Wat is dat gaaf om te zien zeg. We zijn bij drie verschillende punten gestopt.


We hebben veel foto’s gemaakt en genoten van het mooie uitzicht.


En ook dit hebben we gedaan: de Skywalk. Jep gelopen over die glazenplaat. We mochten daar alleen geen foto’s maken. Maar ik kan je zeggen dat het heel gaaf was.


Haha, deze is echt zo leuk geworden. Tussendoor hebben we ook nog wat gegeten daar.


En hier ze je op de achtergrond de Colorado river.


En na de trip zijn we in de avond nog de oude strip op geweest. Dat was lachen zeg. Er lopen daar veel bijzondere figuren rond en de sfeer is er fantastisch.


We hadden allemaal een lekker drankje en hebben midden op de oude strip gedanst. Wat een gekkigheid daar, haha.


En nog naar een lichtshow op het plafond gekeken. Een te gekke avond was het!


Dinsdag (30 april). In de ochtend liepen we nog wat hotels van Las Vegas binnen om daar te kijken. Ook gingen we wat winkeltjes binnen. Zoals deze snoep winkel. Kijk hoe groot deze chocolade is! En dit kost 50 dollar. Om my god!


Monica ging nog even gokken. 20 dollar heeft ze in de automaat gestopt en kwam met 300 dollar terug. Haha, zo lachen.


Daarna reden we weer door de woestijn terug. Er is echt niks te zien op af en toe een paar huize na. Ja echt, er wonen mensen in de woestijn.


Bij het plaatsje Calico (ghost town) stopten we nog. In dit stadje hebben vroeger mensen gewoond.


Nu is het verlaten en kunnen toeristen kijken hoe deze mensen gewoond hebben. Kijk ons gezellig zitten op de wiegstoelen, haha. Tot 2001 hebben hier nog 8 mensen gewoond. Niet voor te stellen.


En een mooi uitzicht over ghost town.

Los Angeles reis
Haha, wiehoeeee. Daarna reden we door naar de outlets van de heenweg. Merle had zich weer eens bedacht….

Los Angeles reis
En kocht toch hier iets… Je zult snel zien wat, haha. Ik kan je wel zeggen dat dit gedeeltelijk een cadeautje van mijn schoonmoeder en schoonzusje is. Zo lief!

Los Angeles reis
Daarna aten we met de hele familie wat in een restaurant. Misschien is een kleine uitleg wel even handig. Vooraan zie je oom Theo zitten. Dat is een oom van mijn schoonmoeder. Daarnaast zit zijn vriendin. Joey is de zoon van oom Theo en die woont samen met Monica (zijn vriendin) daar in huis. Joey heeft twee kinderen en Monica één. Die wonen daar ook af en toe in huis. En in de tijd dat wij er waren, waren de twee dochters met ieder hun dochter van Genja (vriendin van oom Theo) er ook nog. Snap je het nog? We waren in ieder geval met veel en het paste allemaal in het huis. Geniaal toch?!

Los Angeles reis
Woensdag (1 mei). We zijn naar de Universal studio’s geweest. Echt zo een leuk park.

Los Angeles reis
We hebben eerst een studiotour gedaan en zagen allemaal plekken en dingen hoe films worden opgenomen.

Los Angeles reis
Daarna hebben we veel rides gedaan. Ze hebben daar veel rides in 3D. Dan lijkt het net alsof je vliegt of iets. Ik heb een Minion ride gedaan Zo lachen.

Los Angeles reis
En deze achtbaan was gaaf. Een achtbaan in het donker (met wel allemaal kleine lichtjes om je heen) die eerst vooruit ging en daarna een stuk achteruit. Ik heb gegild joh!

Los Angeles reis
Jaa en met mijn held op de foto!

Los Angeles reis
In de middag hebben we vooral veel rondgelopen in het park, omdat het toen drukker werd. Konden we veel foto’s maken.

Los Angeles reis
Hoe gaaf is dit uitzicht!

Los Angeles reis
En we hebben de show: Waterworld gezien. Zo gaaf deze show met allemaal special effects.

Los Angeles reis
Haha alle Minions bij elkaar! En ik heb een Minion in mijn hand. Monica had deze voor mij gewonnen bij een spelletje. Zo lief!


Na die tijd hebben we wat gegeten in Downtown Universal en hebben we nog wat winkeltjes bekeken daar. Onder andere deze sokkenwinkel.


Donderdag (2 mei). Die dag stond het hiken op het programma. We hebben een stuk door de bergen gelopen dwars door riviertjes en andere moeilijke paden.


Kijk, via steentjes water oversteken. Ik kan je zeggen dat we allemaal een keer in het water zijn gedonderd, haha. Behalve Joey! Die is er vast geoefend in.


En omhoog klimmen via rotsen. Jep, we komen van beneden daar.


Maar het eindpunt was zo mooi. Deze waterval. Echt gaaf.


Daarna weer via dezelfde weg terug. Was wel een beetje moe op het eind zoals je ziet.


Daarna zijn we nog naar wat winkels geweest en weer naar een supermarkt. Nu naar de Walmart. Ook een grote supermarkt waar van alles te verkrijgen is. Kijk deze hele wand met Oreo’s!


Haha, helaas was deze vriend te zwaar. Anders ging die mee in het koffer.

Los Angeles reis
Daarna haalden we weer In N Out. Dat is echt gewoon te lekker!


Vrijdag (3 mei). We zijn naar Disneyland geweest! Dit was echt zo leuk! We zijn best vroeg gegaan en hebben eerst veel rides gedaan. In de middag werd het drukker en waren er rijen van bijna twee uur. In de middag hebben we nog wel één achtbaan gedaan, maar daar had Joey een fastpass voor gehaald. Dan skip je een deel van de rij en ook in de avond hebben we dit bij een achtbaan gedaan.

Los Angeles reis
We zijn ook een waterbaan in geweest. Twee keer achter elkaar, omdat het niet zo druk was nog. Raad eens wie er voorin zat…

Los Angeles reis
We hebben ook veel dingen gedaan waar het minder druk was en ook veel rondgelopen over het park en in winkeltjes gekeken.

Los Angeles reis
En natuurlijk met Disney figuren op de foto.

Los Angeles reis
Van Mickey kreeg ik zelfs een kusje, haha. Misschien omdat hij mijn Minnie Mouse shirtje zag.

Los Angeles reis
We hebben ook veel andere foto’s gemaakt en natuurlijk wat gegeten.

Los Angeles reis
Haha, deze is leuk!

Los Angeles reis
En de bekende draaiende kopjes. Ik ga volgens mij liever drie keer achter elkaar een achtbaan in, dan dat ik nog een keer in deze kopjes ga. Was dizzy joh, haha.

Los Angeles reis
En we keken de Disney Parade. Zo vrolijk en leuk.


Om 9 uur ’s avonds was de Fantasmic show. Een show met water, lampjes, rook, vuur en Disneyfiguren. Zo gaaf om te zien.

Los Angeles reis
En aansluitend was er nog een gave vuurwerkshow. Zie je Micky? Hierna zijn we nog de Space mountain in geweest. Een snelle achtbaan in het donker. Zo lachen! En rond half 12 waren we weer thuis…

Los Angeles reis
Zaterdag (4 mei). Na een paar uurtjes slaap stonden we om half 5 al op. Om half 7 moesten we op het vliegveld zijn, want om half 10 vlogen we naar San Francisco en vanaf daar naar huis. Maar eerst haalden we nog donuts voor het thuisfront. Deze donutzaak is om 5 uur in de ochtend al open, haha.

Los Angeles reis
En daar is ons vliegtuig dat ons naar Schiphol vliegt.

Los Angeles reis
Een ontbijtje in het vliegtuig en rond half 11 zondagochtend kwamen we aan in Nederland. De nacht heb ik dus doorgebracht in het vliegtuig, maar heb amper geslapen. Is niet te doen in een vliegtuig joh. Moe en voldaan kwam ik thuis. Thats the end of my Los Angeles reis.

Maar wat was dit een super vakantie zeg! Ik heb je lang niet alles laten zien, want er komen vlogs aan. Ik heb super veel gefilmd . Ik ga lekker beginnen aan het editten van vlogs en deze volgen snel op mijn YouTube kanaal! Zo zie je meer van mijn Los Angeles reis.

Monica en Joey heel erg bedankt dat we in jullie huis mochten verblijven en dat jullie zo veel leuke dingen met ons gedaan hebben. Het was echt super! Vlogs volgen snel en de gekochte spullen komen zeker ook snel voorbij! Dat zie je in de volgende artikelen van mijn Los Angeles reis.

Ben jij wel eens in Amerika geweest?

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *