Mijn blogboekje – notitieboekje

Hoi! Volgens mij kan geen blogger zonder…… Een blogboekje! Een notitieboekje waar je al je blogideeën, wachtwoorden en to-do lijstjes in kunt maken. Er zijn zoveel leuke notitieboekjes te koop om dit alles in te noteren. Ik heb er al verschillende versleten. Dan moet ik bekennen dat ze niet allemaal vol geschreven waren, maar na een tijdje was ik wel toe aan een andere. Dan moest het boekje weer groter of kleiner of weet ik veel wat. Nu heb ik een nieuwe gekocht die ik wel een tijdje ga gebruiken. Kijk je mee naar mijn nieuwe blogboekje en waarom die zo fijn is?

 


Dit notitieboekje heb ik bij de Hema gehaald. Er zijn daar zoveel leuke notitieboekjes te vinden! Waarom koos ik dan voor deze? Nou, hier zitten tabbladen in. En dat is iets wat ik toch wel erg handig vind. Zo kan ik het boekje indelen in verschillende categorieën. Er zitten 4 tabbladen in en ik heb dan ook 4 aparte kopjes in mijn notitieboekje.

Mijn blogboekje indeling:


Als eerst staan alle inloggevens die ik vaak nodig heb in het boekje. Alle inlog dingen voor mijn blog, sites waar ik ben aangemeld, webshops en noem maar op. Alles staat in dit boekje bij elkaar. Handig, want anders moet ik telkens weer mailen: ‘wachtwoord vergeten’. Haha. Nu ben ik geen wachtwoord meer kwijt ;).


Achter het eerste tabblad zit alles omtrent mijn blog. Lijstjes met video / blog ideeën. En ook maar ik hier to-do lijstjes. Vaak hebben die ook met mijn blog te maken. Vandaar dat dat allemaal onder één kopje valt.


Het oogt misschien wat chaotisch of iets, maar voor mij is het duidelijk en snap ik het haha.


Achter het tweede tabblad zit een stukje voor vrouw24.nl. Voor deze site schrijf ik gastblogs. En via deze site krijg ik nog wel eens wat meer opdrachten om over te schrijven. Dit noteer ik dan allemaal hier.


Achter het derde tabblad zit een andere site waar ik voor schrijf: stadsblogger.nl. Ik schrijf hier over de hotspots in mijn stad Doetinchem. Hier noteer ik hotspots en andere belangrijke dingen voor die site. Let niet op mijn bagger handschrift haha.

blogboekje
En dan achter het laatste tabblad is de boel nog leeg, haha. Hier kan ik random dingen noteren. Ja, ik denk dat ik dat daarvoor ga gebruiken. Of als mijn tabblad van to-do lists vol is, kan ik hier verder. Want ik maak vaak en graag van die lijstjes, haha.

Nou dat was een kijkje in mijn nieuwe blogboekje. Het fijne aan dit notitieboekje is ook de ringband. Dan kan ik mooi het boekje met mijn to-do lijst naar boven leggen en kan ik makkelijk zien wat ik nog allemaal moet doen. Handig handig. Ik hoop dat je dit een leuk artikel vond en wie weet heb ik je wel wat tips meegegeven ;).

Gebruik jij ook een notitieboekje voor je blog of andere dingen?

 

Misschien is dit ook leuk?

5 comments

  1. Wat super handig!! Ik ben daarnaast ook gek op notitieboekjes en dat soort dingen, dus het is wel echt wat voor mij om er ook eentje aan te schaffen. Het is eigenlijk wonderbaarlijk dat ik er nog geen heb.

  2. Ja ik werk met een notitieboekje, ouderwetse agenda en nieuwerwets trello voor al mijn notities. Het is maar net welke ik bij de hand heb als ik een brainwave krijg :-). Maar ik wist niet dat ze zulke handige bij de Hema hadden, dus die ga ik eens even bekijken. Bedankt voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *