Los Angeles vlog #5 Santa Monica, Lemonade & Griffith Park

Los Angeles vlog

Hoi! We zijn bijna aan het eind, maar voor nu Los Angeles vlog nummer 5! Deze vlog bevat ook weer één dag van mijn vakantie daar. Why? Weer een daag waarop ik veel gedaan en gezien heb. Het was een zonnige en warme dag die vrijdag. Volgens Joey en Monica een perfecte dag voor Santa Monica. Een pier aan het strand met leuke winkeltjes, eetgelegenheden en straatartiesten. Daar hebben we ons wel een tijdje vermaakt. Daar hele lekkere Lemonade gedronken en daarna zijn we doorgereden naar Griffith Park om te genieten van een mooi uitzicht over Los Angeles.

Even voor degene die compleet gemist hebben waarom ik zo ineens naar Los Angeles op vakantie ben geweest. Ik ben daar samen met mijn schoonzusje (Rianne), schoonmoeder (Monique) en haar zus (Brigitte) heen geweest. Waarom dan? Nou, zij hebben daar familie wonen. Een oom en neef van mijn schoonmoeder woont daar. We konden dus bij hen in huis verblijven. En samen met die neef (Joey) en zijn vriendin (Monica) hebben we allemaal dingen in Los Angels gedaan en gezien. Echt ontzettend leuk en lief dat ze ons overal mee naar toe namen en ons zo veel mogelijk van Los Angeles hebben willen laten zien. En natuurlijk heel lief dat we daar in huis mochten! Wil je nog meer weten waarom we nu naar Los Angeles gegaan zijn, lees dan zeker DIT artikel even. Daar leg ik nog meer uit.

Mijn eerste vlogs van Los Angeles gemist? Kijk deze zeker eerst even. Daar zie je wat ik nog meer gedaan heb tijdens mijn vakantie daar. In deze Los Angeles vlog een dagje met mooi weer. Tegen de 35 graden aan! Het voelt daar alleen niet als 35 graden. Is toch een soort andere warmte. Met dat mooie weer zijn we naar Santa Monica gegaan bij de zee. Daar waaide het lekker. Winkeltjes kijken, straatartiesten en met de voetjes de zee in. Een hele leuke beleving. Daarna hebben we een groot glas lemonade gedronken en zijn we doorgereden naa Griffith Park. Een soort uitkijkpunt waar je een mooi zicht hebt over Los Angeles. En daar hebben we ook nog de zon onder zien gaan. Echt heel gaaf om mee te maken. Zie het allemaal in deze Los Angeles vlog!

Los Angeles vlog #5

En? Ook deze vlog leuk? Geef deze dan zeker een duimpje omhoog! Ik vond het echt heel gaaf om de zon onder te zien gaan in Los Angeles. Zeker een aanrader! In de volgende Los Angeles vlog zie je onze laatste dag daar. In de ochtend brengen we nog een bezoek aan de supermarkt en daarna begint onze terugreis. Of deze wel helemaal goed gaat? Nee, kan ik je vast vertellen. Maar dat moet je maar in de volgende vlog zien ;).

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *