Los Angeles vlog #5: Disneyland, Fantasmic show & terugvlucht

Los Angeles vlog

Hoi! Dit is dan echt de laatste Los Angeles vlog. Maar misschien voor mij wel één van de leukste, haha. We gaan op onze laatste dag namelijk naar Disneyland! Echt zo gaaf! We zijn op Mickey Mouse jacht gegaan en hebben verschillende attracties gehad. Ook eentje waarin ik wel heel nat werd zeg… In de avond hebben we de Fantasmic show gezien en nog een vuurwerkshow. Een mooie afsluiter van de vakantie dacht ik zo. Daarna moeten we helaas weer naar huis.

Even een uitleg over mijn vakantie in Los Angeles:
Jep, ik ben al eens eerder in Los Angeles geweest. Vorig jaar ben ik ongeveer in dezelfde periode met dezelfde mensen op vakantie geweest. Ook dit jaar ben ik weer gezellig met mijn schoonmoeder (Monique) en haar zus (Brigitte) en mijn schoonzusje (Rianne) in Los Angeles geweest. Zij hebben daar familie wonen en bij hen mochten we in huis verblijven. Echt zo lief! We verbleven bij Joey en Monica (Joey is een neef van Monique en Brigitte). We waren niet de enige in huis, want er was nog meer familie gekomen om vakantie te vieren daar. Een vol huis, maar super gezellig. Samen met Joey en Monica hebben we veel leuke dingen in en rondom Los Angeles gedaan.

 

Mocht je nou mijn eerste Los Angeles vlogs gemist hebben? Deel 1 zie je HIER. We gaan dan naar Los Angeles toe en naar een illusie museum. Deel 2 is een dagje shoppen en Las Vegas! In de derde vlog gaan we naar de Grand Canyon en naar de oude strip in Vegas. En in de vierde vlog gaan we naar Universal Studio’s en hiken in de bergen. Allemaal zeer leuk om te kijken!

In dit laatste deel gaan we dus naar Disneyland. Ik voel mij weer even helemaal een klein kind, haha. Zo leuk! Ik sta met Mickey en nog meer figuren op de foto en heb alle achtbanen daar gehad. Om 10 uur ’s avonds gaan we nog in de achtbaan: Space Mountain. Wow, heftig, maar zeer leuk. We zien ook de Fantasmic show en aansluitend een vuurwerkshow. Zo mooi! De dag erna gaan we dus weer naar huis. In alle vroegte…. Veel kijkplezier met de laatste Los Angeles vlog!

Los Angeles vlog #5

En vond je deze vlog ook leuk? Doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn kanaal! Er komen namelijk shoplogs aan van Los Angeles. Tja Rianne en ik hebben aardig wat gekocht daar…

Heel erg bedankt voor het kijken naar de vlogs en ik hoop dat je ze leuk vond! Ik heb echt een topvakantie gehad en wil Joey & Monica heel erg bedanken voor alles. Ik hoop dat we snel nog eens terugkomen.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *