Los Angeles vlog #4: Universal Studio’s & hiken in de bergen

Los Angeles vlog

Hoi! In de ene laatste Los Angeles vlog zie je Universal Studio’s. Een pretpark met allemaal gave 3D rides en achtbanen. De hele dag hebben we ons daar wel vermaakt en er waren ook nog verschillende shows. De dag erna zijn we gaan hiken in de bergen. Een lastig pad om te bewandelen, maar wel heel mooi. Daarna brachten we nog een bezoekje aan de Walmart. Ook in deze vlog weer leuke en gekke momenten dus!

Even een uitleg over mijn vakantie in Los Angeles:
Jep, ik ben al eens eerder in Los Angeles geweest. Vorig jaar ben ik ongeveer in dezelfde periode met dezelfde mensen op vakantie geweest. Ook dit jaar ben ik weer gezellig met mijn schoonmoeder (Monique) en haar zus (Brigitte) en mijn schoonzusje (Rianne) in Los Angeles geweest. Zij hebben daar familie wonen en bij hen mochten we in huis verblijven. Echt zo lief! We verbleven bij Joey en Monica (Joey is een neef van Monique en Brigitte). We waren niet de enige in huis, want er was nog meer familie gekomen om vakantie te vieren daar. Een vol huis, maar super gezellig. Samen met Joey en Monica hebben we veel leuke dingen in en rondom Los Angeles gedaan.

De eerste vlog gemist waarin we naar een illusie museum gaan? Kijk deze eerst HIER. De tweede vlog is Las Vegas en shoppen en deze zie je HIER en de derde vlog is een tocht naar de Grand Canyon en Vegas en deze kijk je HIER.

Universal Studio’s is echt een gaaf park. Ik keek mijn ogen uit en al helemaal in het Minion gedeelte. Ik sta zelfs met een Minion op de foto, haha. So happy! En Monica heeft zelfs een Minion gewonnen voor mij. In de vlog zie je mijn reactie, haha. De rides met 3D filmpjes zijn echt zo gaaf en het lijkt echt alsof je er helemaal in zit. Bij de Harry Potter ride zit je op een bezemsteel. Voor mij gevoel zat ik er echt op joh. Heb gegild!

In de avond hebben we nog lekker gegeten daar en zijn we een sokkenwinkel in geweest. Monica heeft wel een heel bijzonder paar sokken gevonden…. De dag erna zijn we gaan hiken in de bergen. Een lastig pad met een heel mooi eindpunt. We hebben allemaal natte voetjes gekregen kan ik je zeggen. Je ziet zelfs in de vlog hoe ik aan mijn natte voeten kom. En als afsluiter van deze vlog gaan we naar de Walmart. Ook een zeer leuke supermarkt!

Los Angeles vlog #4

Dat was deze Los Angeles vlog dan weer. Wat een leuke dagen waren dit. In de allerlaatste vlog zie je een dagje Disney en onze terugreis. Doe een duimpje omhoog als je nu al zin hebt in de volgende vlog en abonneer je op mijn kanaal om deze niet te missen!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *