Los Angeles vlog #4 Hollywood, Beverly Hills & Downtown Universal

Los Angeles vlog

Hoi! Los Angeles vlog nummertje 4 is hier! En deze vlog bevat maar één dag van mijn vakantie daar. Why? Nou, deze donderdag hebben we best veel gedaan en gezien op één dag. En het leek mij het beste om daar dan één vlog van te maken, haha. Vorige vlogs gemist? Kijk deze zeker eerst even terug! Die zijn al leuk om te zien. In deze Los Angeles zie je een dagje waarin we naar Hollywood zijn geweest en daarbij een tour door Beverly Hills hebben gedaan en als afsluiter nog naar Downtown Universal Studios zijn geweest. Genoeg plezier om weer te zien!

Even voor degene die compleet gemist hebben waarom ik zo ineens naar Los Angeles op vakantie ben geweest. Ik ben daar samen met mijn schoonzusje (Rianne), schoonmoeder (Monique) en haar zus (Brigitte) heen geweest. Waarom dan? Nou, zij hebben daar familie wonen. Een oom en neef van mijn schoonmoeder woont daar. We konden dus bij hen in huis verblijven. En samen met die neef (Joey) en zijn vriendin (Monica) hebben we allemaal dingen in Los Angels gedaan en gezien. Echt ontzettend leuk en lief dat ze ons overal mee naar toe namen en ons zo veel mogelijk van Los Angeles hebben willen laten zien. En natuurlijk heel lief dat we daar in huis mochten! Wil je nog meer weten waarom we nu naar Los Angeles gegaan zijn, lees dan zeker DIT artikel even. Daar leg ik nog meer uit.

In deze Los Angeles vlog dus Hollywood! Wauw, wat was dat gaaf om heen te gaan zeg. We hebben daar wat rondgelopen over de sterren met bekende namen. Althans, ik herkende vooral de Disney figuren, wahaha. Ondertussen werden we aangesproken door een man of we een tour door Bevery Hills wilden doen. Tuurlijk! En voordat we het wisten zaten we in een wagen en reden we door Beverly Hills heen. Mooie en grote huizen kijken en daar stonden onder andere huizen van famous people. De huizen van Justin Bieber bijvoorbeeld! En als laatste hebben we nog een bezoekje gebracht aan Downtown Universal. Een soort voorstadje inderdaad van de Universal Studios. Daar bestelden we wel een hele bijzondere milkshake…
En ohja, bij de Starbucks heb ik een poging gedaan om mijn naam op de beker te laten zetten…. En ik maak kennis met een In-N-Out burger!

Los Angeles vlog #4

Wat een beleving was deze dag zeg. Hollywood is echt gaaf! Er loopt zoveel rond om te zien, hihi. De tour door Beverly Hills was ook super gaaf. Beetje high society kijken, wahaha. En wat is een In-N-Out burger lekker zeg! Sorry dat ik het zeg, maar dan is de bekende fastfoodketen hier in Nederland er niks bij…. En ook Downtown Universal was al super leuk. Die foto’s met die vleugels zijn super mooi geworden! In de volgende vlog gaan we naar Santa Monica pier. Heerlijk met een mooi weer over de pier lopen en in de avond gaan we naar Griffith Park. Daar hebben we mooi uitzicht over Los Angeles.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1152

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *