Los Angeles vlog #3: Grand Canyon, old strip of Vegas & Ghosttown

Los Angeles vlog

Hoi! Deel drie van mijn Los Angeles vlogs. In Los Angeles vlog nummeró drie zie je de Grand Canyon tour. Vanuit Vegas zijn we daar heen geweest. In de avond zijn we weer terug in Vegas en gaan we de oude strip op. Ik kan je zeggen: dat is één grote gekkigheid en met alcohol op zeker. De dag erna gaan we weer terug en maken we nog een stop bij Ghosttown. Benieuwd hoe mijn eerste dagen in Los Angeles waren? Kijk deze hier en kijk mijn eerste dag in Vegas ook terug als je deze nog niet gezien hebt.

Even een uitleg over mijn vakantie in Los Angeles:
Jep, ik ben al eens eerder in Los Angeles geweest. Vorig jaar ben ik ongeveer in dezelfde periode met dezelfde mensen op vakantie geweest. Ook dit jaar ben ik weer gezellig met mijn schoonmoeder (Monique) en haar zus (Brigitte) en mijn schoonzusje (Rianne) in Los Angeles geweest. Zij hebben daar familie wonen en bij hen mochten we in huis verblijven. Echt zo lief! We verbleven bij Joey en Monica (Joey is een neef van Monique en Brigitte). We waren niet de enige in huis, want er was nog meer familie gekomen om vakantie te vieren daar. Een vol huis, maar super gezellig. Samen met Joey en Monica hebben we veel leuke dingen in en rondom Los Angeles gedaan.

We gaan in deze vlog dus naar de Grand Canyon. Wauw wat is dat gaaf zeg! En we hebben ook iets heel spannends gedaan daar. Ik zeg alleen maar: glazen plaat….Na de Grand Canyon zijn we in de avond de oude strip van Vegas op gegaan. De cocktails gingen er goed in, haha. Het was in ieder geval een gezellige avond. De dag erna moesten we helaas weer terug, maar stopten we nog bij Ghosttown. Een zeer bijzonder stadje…Ohja en ik ging nog bij Michaël Kors naar binnen…..

Los Angeles vlog #3

Doe ook bij deze video een duimpje omhoog en abonneer je op mijn kanaal! Ik heb echt genoten van Vegas, wat een té gekke stad zeg. Alles is over the top, maar zo leuk! In de volgende vlog gaan we ook weer leuke dingen doen. We gaan naar Universal Studio’s en gaan hiken. Een bijzondere wandelen met obstakels. Ik zou zeggen: kijk ook dan weer!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *