Los Angeles vlog #2: shoppen, Outlets en Las Vegas

Los Angeles vlog

Hoi! Hier is de tweede Los Angeles vlog! Mijn eerste Los Angeles vlog gemist? Deze zie je hier terug. Hierin zie je onze heenreis en een illusie museum. Maar in deze vlog gaan we verder met de vakantie. Ik ga namelijk een dagje shoppen en de dag erna rijden we naar Viva Las Vegas! Echt zo gaaf. En ook onderweg erna toe, is er tijd om te shoppen. Veel shopping time en alles dus, haha. Have fun!

 

Even een uitleg over mijn vakantie in Los Angeles:
Jep, ik ben al eens eerder in Los Angeles geweest. Vorig jaar ben ik ongeveer in dezelfde periode met dezelfde mensen op vakantie geweest. Ook dit jaar ben ik weer gezellig met mijn schoonmoeder (Monique) en haar zus (Brigitte) en mijn schoonzusje (Rianne) in Los Angeles geweest. Zij hebben daar familie wonen en bij hen mochten we in huis verblijven. Echt zo lief! We verbleven bij Joey en Monica (Joey is een neef van Monique en Brigitte). We waren niet de enige in huis, want er was nog meer familie gekomen om vakantie te vieren daar. Een vol huis, maar super gezellig. Samen met Joey en Monica hebben we veel leuke dingen in en rondom Los Angeles gedaan.

In dit tweede deel dus veel shoppin time. We gaan zaterdag shoppen in een groot shoppingcenter: Westfield. Ik neem je mee naar de sale afdeling en we gaan natuurlijk de Victoria Secret in. De dag erna staan we vroeg op om naar Las Vegas te rijden! Zo gaaf kan ik je zeggen. De woestijn is best bijzonder om te zien. En ook maken we een tussenstop om te shoppen. Nu bij de Outlets! Dure merken voor leuke prijsjes.

We stoppen ook nog bij de seven magi mountains en eenmaal in Las Vegas kijk ik mijn ogen uit. Ons hotel is super gaaf. Alleen wanneer we gaan slapen, worden we wakker gehouden… Ik zou zeggen: kijk maar mee!

Los Angeles vlog #2

En was deze vlog ook leuk? Doe een duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren voor de volgende vlog! Dan zie je nog meer avonturen in Las Vegas en we gaan naar de Grand Canyon!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *