Los Angeles vlog #2 Kingsday & hiken in de bergen

Los Angeles vlog

Hoi! Daar is Los Angeles vlog nummer 2! De vorige gemist? Kijk die zeker even terug op mijn YouTube kanaal. Daar zie je de eerste twee dagen van mijn vakantie in Los Angeles. De heenreis en een dagje Venice Beach. In deze Los Angeles vlog zie je de volgende twee dagen. Op zondag daar vieren we Kingsday en de dag erna gaan we wandelen in de bergen. Of zoals ze dat daar noemen: Hiken. Een hele ervaring!

Even voor degene die compleet gemist hebben waarom ik zo ineens naar Los Angeles op vakantie ben geweest. Ik ben daar samen met mijn schoonzusje (Rianne), schoonmoeder (Monique) en haar zus (Brigitte) heen geweest. Waarom dan? Nou, zij hebben daar familie wonen. Een oom en neef van mijn schoonmoeder woont daar. We konden dus bij hen in huis verblijven. En samen met die neef (Joey) en zijn vriendin (Monica) hebben we allemaal dingen in Los Angels gedaan en gezien. Echt ontzettend leuk en lief dat ze ons overal mee naar toe namen en ons zo veel mogelijk van Los Angeles hebben willen laten zien. En natuurlijk heel lief dat we daar in huis mochten! Wil je nog meer weten waarom we nu naar Los Angeles gegaan zijn, lees dan zeker DIT artikel even. Daar leg ik nog meer uit.

In deze Los Angeles vlog dus een dag waarop we Kingsday vieren. Joey is namelijk in Nederland geboren en spreekt ook gewoon Nederlands. Wel leuk dat we dan Koningsdag ook daar vieren. In Long Beach was een soort Nederlands festival georganiseerd met kleedjesmarkt en al. Natuurlijk waren daar meer Nederlanders. Mensen die daar wonen die Nederlands zijn of Nederlandse roots hebben. Heel erg grappig om mee te maken. Daarna zijn we nog even naar een groot (oké alles is daar groot) winkelcentrum geweest. De volgende dag zijn we afgezet door Joey bij Michaels. Een grote hobbywinkel in Amerika. Daar vond ik toch wel een heel leuk item…. En daar zijn we gaan hiken in de bergen. Echt heel mooi die natuur daar. En ohja, ik heb daar ontbeten met donuts! OMG!!!

Los Angeles vlog #2

Dat waren ook weer hele toffe dagen. Ja, ik weet het. Ik ben natuurlijk niet echt jarig…. Ik kan je vast mededelen dat ik nog een aantal keer jarig ga zijn in Los Angeles. Kan dat dan zomaar in een restaurant zeggen dat er iemand jarig is. Ja, dat kan. Ze mogen namelijk niet naar de ID vragen daar. Alleen de politie mag dat doen, wahaha. Ik was dus de klos, omdat het voor mij de eerste keer Amerika was. Joey had voor de grap dus doorgegeven dat ik jarig was en dan komen ze voor je zingen. Best funny, haha. In de volgende Los Angeles vlog zie je een shopdagje in een winkelcentrum in Los Angeles en de eerste keer Target. En we gaan dan naar Downtown Disney. Wat dat is? Dat moet je maar in de volgende Los Angeles vlog zien!

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1192

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *