Los Angeles vlog #2 – Downtown LA, Venice beach & kajakken

Hoi! De tweede Los Angeles vlog is hier! Heb je mijn eerste vlog gemist? Kijk deze dan eerst terug. Daarin zie je onze heenreis, hiken en ons tripje naar Las Vegas en de Grand Canyon. In de tweede vlog gaan we verder met gave activiteiten. We bezoeken veel en verschillende plekjes. Check dit allemaal in de tweede Los Angeles vlog.

We verblijven trouwens deze vakantie bij Joey (een neef van Thijs) en zijn vrouw Monica. Joey kan Nederlands (is hier geboren) maar Monica is echt Amerikaans. Ze verstaat een paar woordjes. Dus mocht je denken: waarom praten jullie gewoon Nederlands. Daarom ;). 

We gaan in dit deel ook weer op pad. De vlog start in Las Vegas. Hier gaat Thijs auto racen. En op de terugweg gaan we shoppen bij de Outlets. Ik shop daar een wel heel erg leuke tas. We brengen een bezoek aan Downtown LA en eten de grootste sushi die ik ooit heb gezien, haha. Ook zien we Venice Beach, Santa Monica en Hollywood op een dag. Als laatste gaan we kajakken in San Diego. We zien daar heel bijzondere dieren. Een volle en leuke vlog weer! Veel kijkplezier.

Los Angeles vlog #2

Vond je ook deze vlog weer leuk? Geef een duimpje. En om de laatste vlog zeker niet te missen. Abonneer je op mijn YouTube kanaal. De laatste vlog is ook echt super leuk! Met Universal Studio’s en een honkbal wedstrijd van The Dodgers.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1152