Los Angeles vlog #1 : overstap gemist & museum of illusions

Los Angeles vlog

Hoi! Daar is dan de eerste Los Angeles vlog! Jippie! Ik heb het zo leuk gehad in Los Angeles en tijdens mijn vakantie heb ik super veel gefilmd. Maak je maar klaar voor een overload aan Los Angeles vlogs, haha. Vandaag beginnen we met de eerste twee dagen: de heenreis en een bezoek aan een bijzonder museum! Kijk je mee?

Even een uitleg over mijn vakantie in Los Angeles:
Jep, ik ben al eens eerder in Los Angeles geweest. Vorig jaar ben ik ongeveer in dezelfde periode met dezelfde mensen op vakantie geweest. Ook dit jaar ben ik weer gezellig met mijn schoonmoeder (Monique) en haar zus (Brigitte) en mijn schoonzusje (Rianne) in Los Angeles geweest. Zij hebben daar familie wonen en bij hen mochten we in huis verblijven. Echt zo lief! We verbleven bij Joey en Monica (Joey is een neef van Monique en Brigitte). We waren niet de enige in huis, want er was nog meer familie gekomen om vakantie te vieren daar. Een vol huis, maar super gezellig. Samen met Joey en Monica hebben we veel leuke dingen in en rondom Los Angeles gedaan.

In deze eerste vlog zie je onze heenreis. Die verliep helaas niet helemaal vlekkeloos… We vetrokken later, moesten een overstap halen en ach. Kijk maar hoe dat allemaal af liep. Gelukkig hadden we de eerste vakantiedag al wat leuks op de planning staan! Een soort illusie museum. Heel gaaf. Kijk maar mee!

Los Angeles vlog #1

Vond je deze eerste Los Angeles vlog al leuk? Doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn YouTube kanaal om de andere vlogs niet te missen! In de volgende vlog gaan we namelijk shoppen in Los Angeles. Dat is ook altijd een feest. En we gaan nog zo veel meer leuke dingen doen. Ik kan je al zeggen dat het illusionisten museum al heel gaaf was. Misschien komt er nog een aparte post over met alle foto’s die ik daar gemaakt heb. Die zijn namelijk erg grappig!

Tot de volgende Los Angeles vlog! 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *