Los Angeles vlog #1 heenreis & Venice Beach

Los Angeles vlog

Hoi! Daar is Los Angeles vlog nummer 1. Als een gek ben ik aan het editen aan de vlogs, haha. Maandag kwam ik namelijk terug van een geweldige vakantie in Los Angeles! Voor mij was dit de eerste keer dat ik naar de Verenigde Staten ging. Wat een beleving was dat zeg! Natuurlijk heb ik mijn vlogcamera meegenomen om alles vast te leggen. En in deze post zie je de eerste vlog van Los Angeles! Ik heb zo veel gevlogt dat ik besloten heb om van elke twee dagen één vlog te maken. Dus één vlog bevat twee dagen van de vakantie in Los Angeles. In deze eerste vlog zie je de heenreis en een dagje Venice Beach.

Even voor degene die compleet gemist hebben waarom ik zo ineens naar Los Angeles op vakantie ben geweest. Ik ben daar samen met mijn schoonzusje (Rianne), schoonmoeder (Monique) en haar zus (Brigitte) heen geweest. Waarom dan? Nou, zij hebben daar familie wonen. Een oom en neef van mijn schoonmoeder woont daar. We konden dus bij hen in huis verblijven. En samen met die neef (Joey) en zijn vriendin (Monica) hebben we allemaal dingen in Los Angels gedaan en gezien. Echt ontzettend leuk en lief dat ze ons overal mee naar toe namen en ons zo veel mogelijk van Los Angeles hebben willen laten zien. En natuurlijk heel lief dat we daar in huis mochten! Wil je nog meer weten waarom we nu naar Los Angeles gegaan zijn, lees dan zeker DIT artikel even. Daar leg ik nog meer uit.

Goed, in deze vlog zie je dus onze heenreis in oranje stijl. Het was immers vrijdag 27 april, Koningsdag dus. En daarbij zouden we ook nog een soort Kingsday vieren in Los Angels. We hebben daarom leuke shirtjes laten drukken met de tekst: The Dutch Girls. We kregen veel bekijks moet ik zeggen, haha. Voor Monica hadden we een shirt laten drukken met de tekst: Almost a Dutch girl. In deze vlog zie hoe we daar aankwamen in onze oranje outfit in Los Angeles. De dag erna zijn we naar Venice Beach geweest. Echt heel mooi en een fijne sfeer daar. Ik maak daar kennis met het ‘grote’ Amerikaanse eten en ik maak kennis met een supermarkt in Amerika…. Only thing I can say: Big!

Los Angeles vlog #1

En? Dat was Los Angeles vlog nummer 1 dus. En de eerste twee dagen vond ik al leuk, haha. En de rest moest nog komen. Het eten en alles is zo groot he… Vind je het gek dat die mensen allemaal ietsjes voller zijn en ik dus bij de Kids size moet kijken, wahaha. Ik kan je wel vast melden dat in echte winkels (denk Forever21) daar heb ik wel gewoon een S. Maar het is allemaal aan de grote kant….Morgen komt de tweede Los Angeles vlog online. Daar gaan we dus Kingsday vieren en wandelen in de bergen. Ik zeg: abonneer op mijn kanaal om de vlog niet te missen!

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *