Kroatië vlog #5 laatste dagje & terugreis met karoke sessies

Kroatië vlog

Hoi! En daar is dan de laatste Kroatië vlog. Helaas, aan alle leuke dingen komt een eind zeggen ze vaak. En zo ook aan de vakantie in Kroatië. In deze laatste vlog zie je ons laatste dagje aan het zwembad en ons laatste avondmaal daar. Daarna begint de terugreis. We overnachten in een Duits hotel en er komen wat karaoke- en danssessies van mij in de auto voorbij, haha. Ik zou zeggen: kijk gezellig mee naar de laatste Kroatië vlog!

Samen met mijn ouders (Gerard & Esther), vriendje (Thijs), schoonouders (Theo & Monique) en schoonzusje (Rianne) ben ik op vakantie geweest naar Kroatië. Twee weken zaten we in een groot huis in de plaats: Debeljuhi. Dat ligt in het gebied: Istrië. We zaten vlakbij plaatsen als Rovinj en Pula. Met de auto zijn we in twee dagen naar Kroatië gereden. Wel met een overnachting in een hotel. We zijn vrijdag 27 juli vertrokken en zijn zaterdag 11 augustus weer terug gekomen. Het was echt een super vakantie! Kroatië is een heel mooi land. In deze vlogs zie je al de belevenissen.

Vorige vlogs

Mijn vorige vlogs gemist? Vlog 1 zie je HIER en daarin zie je de heenreis en een roomtour. In VLOG 2 zie je een dagje Pula en shoppen in Rijeka. VLOG 3 is een bustocht door Pula, dolfijnen spotten en een strand op in Rovinj. En in VLOG 4 gaan we een grot in en quad/buggy rijden en bezoeken we Labin.

In deze laatste Kroatië vlog een laatste zonnige dag aan het zwembad. Tussendoor lekkere broodjes eten en als laatst gaan we nog uiteten. We hebben echt heerlijke Schnitzels gehad. Tja en op de laatste avond moet je de Kuna’s opmaken die je nog hebt. Dat doen we in een supermarkt, haha. En vrijdag rijden we dan echt weer terug naar huis. We rijden in twee dagen, dus hebben nog een overnachting. In Duitsland in een typisch Duits hotel. Heel erg grappig! En maak je in deze vlog ook op voor karaoke en dans beelden in de auto van mij, wahaha. Je moet wat als je twee dagen aan het rijden bent.

Kroatië vlog #5

En dat was de allerlaatste Kroatië vlog. Vond je deze leuk? Vergeet geen duimpje omhoog te doen en je te abonneren op mijn YouTube kanaal. Er komt namelijk een shoplog video met Rianne aan. We laten onze aankopen van Kroatië zien.

Ik heb echt een hele leuke vakantie gehad. Kroatië is echt een leuk en mooi land. Een perfect vakantieland eigenlijk. Ik zou nog heel graag naar Porec gaan en het natuurpark bezoeken wat daar is. Genoeg redenen om nog eens terug te gaan ;).

Vond jij mijn Kroatië vlogs leuk?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *