Kroatië vlog #4 grot in, quad & buggy rijden en plaatsje Labin

Kroatië vlog

Hoi! Dit is de ene laatste Kroatië vlog! Maar dit is misschien wel de stoerste vlog. We gaan namelijk een grot in. Ongeveer 60 meter onder de grond. En dat is wel heel bijzonder. De dag erna staat het quad/buggy rijden op het programma. Wat was dat gaaf zeg! En we zijn naar een oud Romeins plaatsje geweest, genaamd: Labin. Ook heel erg mooi. Bekijk alle beelden in deze Kroatië vlog! Heb je de eerste paar vlogs gemist? Bekijk VLOG 1 waarin we aankomen, VLOG 2 waar we naar Pula gaan en VLOG 3 in Rovinj eerst!

Samen met mijn ouders (Gerard & Esther), vriendje (Thijs), schoonouders (Theo & Monique) en schoonzusje (Rianne) ben ik op vakantie geweest naar Kroatië. Twee weken zaten we in een groot huis in de plaats: Debeljuhi. Dat ligt in het gebied: Istrië. We zaten vlakbij plaatsen als Rovinj en Pula. Met de auto zijn we in twee dagen naar Kroatië gereden. Wel met een overnachting in een hotel. We zijn vrijdag 27 juli vertrokken en zijn zaterdag 11 augustus weer terug gekomen. Het was echt een super vakantie! Kroatië is een heel mooi land. In deze vlogs zie je al de belevenissen. 

Op maandag zijn we een grot in geweest. Samen met een gids zijn we 270 treden af en weer op geweest. We zaten ongeveer 60 meter onder de grond. Echt heel indrukwekkend om te zien. De dag erna was al helemaal gaaf. We hebben op een quad en buggy gereden. Of althans: ik zat ernaast. Dat vond ik al spannend genoeg! Ik heb kunnen vloggen en die beelden zijn lekker schokkerig geworden, haha. Je ziet vanzelf wel waarom. Woensdag zijn we naar het plaatsje: Labin geweest. Een heel leuk en schattig stadje met prachtige uitkijkpunten. Genoeg dingen om weer te zien in deze Kroatië vlog.

Kroatië vlog 4

En vond je ook deze vlog weer leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog! En vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal! In de laatste Kroatië vlog zie je het laatste dagje aan het zwembad en een lekker etentje en gaan we helaas alweer terug naar huis. We overnachten nog wel in Duitsland in een hotel. Een mooi hotel! Maar verder zeg ik niks. Dat moet je maar zien in de laatste Kroatië vlog!

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *