Kroatië vlog #3 in Pula dolfijnen spotten en stranden Rovinj

Kroatië vlog

Hoi! Daar is de derde Kroatië vlog dan hoor! Dit is denk ik wel één van de leukste vlogs van deze reeks, hihi. We gaan namelijk naar twee leuke plaatsen toe. We maken een bustocht door Pula en gaan dolfijnen spotten daar. En we gaan naar Rovinj. Een schattig plaatsje met mooie stranden. We gaan wel op een bijzondere manier naar een mooi strand toe daar. En er komt nog een waterfiets voorbij! De eerste vlog gemist? Bekijk deze eerst HIER en daarna de tweede vlog HIER.

Samen met mijn ouders (Gerard & Esther), vriendje (Thijs), schoonouders (Theo & Monique) en schoonzusje (Rianne) ben ik op vakantie geweest naar Kroatië. Twee weken zaten we in een groot huis in de plaats: Debeljuhi. Dat ligt in het gebied: Istrië. We zaten vlakbij plaatsen als Rovinj en Pula. Met de auto zijn we in twee dagen naar Kroatië gereden. Wel met een overnachting in een hotel. We zijn vrijdag 27 juli vertrokken en zijn zaterdag 11 augustus weer terug gekomen. Het was echt een super vakantie! Kroatië is een heel mooi land. In deze vlogs zie je al de belevenissen.

In deze Kroatië vlog bezoeken we twee leuke plaatsen. Op vrijdag gaan we naar Pula. Met een hop on hop off bus zien we een groot deel van de stad. We stappen in het centrum uit en lopen daar ook nog wat rond. In de avond gaan we op een boot dolfijnen spotten. Of we ze zien? Dan moet je de vlog maar kijken! Zaterdag ga ik met Thijs naar een strandje in Rovinj om outfit foto’s te maken. De dag erna gaan we met z’n allen naar Rovinj. Het stadje bekijken en naar het strand.

Kroatië vlog #3

Dat was de derde Kroatië vlog dan. Doe een duimpje omhoog als je deze vlog leuk vond! En vergeet je zeker niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo mis je niks.
Pula is echt een leuke stad met veel bezienswaardigheden. Het dolfijnen spotten was ook erg gaaf. Wel jammer dat je zo best ver weg zag. Maar hé: we hebben ze gezien! Rovinj is echt een schattig stadje. Heel erg leuk om doorheen te wandelen. De stranden daar zijn echt zo mooi! En al helemaal dat eiland waar wij waren. Zo gaaf!

Er komt snel weer een volgende Kroatië vlog aan, waarin ik nog eens naar Rovinj ga en we gaan quad en buggy rijden! Zie ik je dan weer?

 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *