Kroatië vlog #2 : shoppen in Rijeka, Amfitheater Pula & regen

Kroatië vlog

Hoi! De tweede Kroatië vlog staat online! Heb je de vorige gemist? Bekijk deze dan HIER eerst! Daar zie je de heenreis naar Kroatië, een tour door het huis en de supermarkt in Kroatië. En in dit deel gaan we vrolijk verder met de vakantie in Kroatië. Je ziet hier een dagje shoppen in Rijeka, een dagje Pula waar we onder andere het Amfitheater bezoeken en het gaat regenen in Kroatië. Ik kan je nu al zeggen: dat duurde niet lang, haha.

Samen met mijn ouders (Gerard & Esther), vriendje (Thijs), schoonouders (Theo & Monique) en schoonzusje (Rianne) ben ik op vakantie geweest naar Kroatië. Twee weken zaten we in een groot huis in de plaats: Debeljuhi. Dat ligt in het gebied: Istrië. We zaten vlakbij plaatsen als Rovinj en Pula. Met de auto zijn we in twee dagen naar Kroatië gereden. Wel met een overnachting in een hotel. We zijn vrijdag 27 juli vertrokken en zijn zaterdag 11 augustus weer terug gekomen. Het was echt een super vakantie! Kroatië is een heel mooi land. In deze vlogs zie je al de belevenissen. 

In Kroatië vlog deel 2 zie je een dagje shoppen in Rijeka. Daar is namelijk een heel groot winkelcentrum te vinden. Een dagje hebben wij daar ons prima vermaakt. Als ik heel eerlijk ben, vond ik de kleding wel wat tegenvallen. Niet heel modern ofzo. Wat ons wel opviel was dat er heel veel lingeriezaken waren…. Mmhh???

Verder waren we een dagje thuis bij het zwembad te vinden met ijsjes. En woensdag zijn we naar Pula geweest. Daar hebben we het Amfitheater bezocht. En het was warm daar! Ppff lekker zweten, haha. En donderdag begon het ineens te regenen! Maar je zult zien dat dat heel erg mee viel. Even later lag ik alweer heerlijk te dobberen op mijn unicorn.

En we maken kennis met beestjes die in Kroatië leven. Kijk maar mee welke beestjes….

Kroatië vlog #2

En vond je deze Kroatië vlog leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog en vergeet je niet op mijn kanaal te abooneren. Zo mis je geen enkele Kroatië vlog! En andere video’s natuurlijk, haha. Of ik nog meer schorpioenen heb gevonden? Helaas wel, haha. Op de muur of op de trap kwamen we ze wel eens tegen. Maar ik heb van Thijs geleerd: de beestjes zijn banger voor jou, dan jij voor hen…. Ze gaan vanzelf weg. Ik herhaal deze mantra nog een paar keer, haha. En ik zie je snel weer bij een nieuwe vlog!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *