Kroatïe vlog #1: heenreis, roomtour & chillen op de unicorn

Kroatië vlog

Hoi! Ja, daar is de eerste Kroatië vlog! Ik ben terug van mijn vakantie in Kroatië en het was zo gaaf! Natuurlijk heb ik mijn vlog camera meegenomen en het één en ander gevlogd. Oké ik geef het toe…. Ik heb best veel gevlogd, haha. Daarom verschijnen er verschillende Kroatië vlogs. Vandaag dus de eerste vlog. Het zal je niet verbazen dat je de heenreis in deze Kroatië vlog ziet. Verder zie je een roomtour door het huis, een supermarkt in Kroatië en mijn unicorn komt tot leven!

Samen met mijn ouders (Gerard & Esther), vriendje (Thijs), schoonouders (Theo & Monique) en schoonzusje (Rianne) ben ik op vakantie geweest naar Kroatië. Twee weken zaten we in een groot huis in de plaats: Debeljuhi. Dat ligt in het gebied: Istrië. We zaten vlakbij plaatsen als Rovinj en Pula. Met de auto zijn we in twee dagen naar Kroatië gereden. Wel met een overnachting in een hotel. We zijn vrijdag 27 juli vertrokken en zijn zaterdag 11 augustus weer terug gekomen. Het was echt een super vakantie! Kroatië is een heel mooi land. In deze vlogs zie je al de belevenissen. 

In deze eerste Kroatië vlog zie je onze heenreis. Twee dagen rijden over de Duitse, Oostenrijkse, Sloveense en Kroatische wegen. Eerst reden we ongeveer tot aan München. Daar hadden we een hotel geboekt. In Duitsland moet je dan ook echt ‘Duits’ eten. Jep: Schnitzel tijd! De volgende dag reden we weer verder. Het huisje vinden was alleen nog een opgave daarna….. De volgende dag zijn we naar een supermarkt gegaan om eten en drinken te halen. We maakten gelijk kennis met de hoeveelheid drank daar.

Ook zie je een roomtour (eigenlijk meer een huistour) van ons huis daar en mijn unicorn komt tot leven! Ohja en tot slot gaan we een Kroatisch drankje proeven. Ik zou zeggen: veel kijkplezier bij deze eerste Kroatië vlog!

Kroatië vlog 1

Dat was de eerste Kroatië vlog. Vond je deze al leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo mis je geen enkele video en ook geen nieuwe Kroatië vlog! In de volgende vlog zie je een dagje shoppen in Kroatië. Gaan we naar Pula een amfitheater bekijken en regent het in Kroatië! Zie ik je weer bij de volgende vlog?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *