Kletsvideo: hoe is het nu?

kletsvideo

Hoi! Vandaag heb ik een beetje een kletsvideo: hoe is het nu? Vorige week is er geen video online gekomen. In deze video praat ik je een beetje bij: over wat ik nu allemaal doe en dat ik ziek was. Niet echt ziek ziek (geen griep ofzo). Maar wat er wel was, hoor je in deze video!

Hoe is het nu? Nu gaat het goed kan ik je zeggen! Gelukkig wel, haha. Maar afgelopen week heb ik het even rustig aangedaan. Waarom? Dat vertel ik je allemaal in de kletsvideo. Ohja en op het eind vertel ik nog iets heel leuks. Ik ga over een maandje namelijk iets heel tofs doen! Verder zeg ik niks meer en zou ik de video maar kijken ;).

kletsvideo: hoe is het nu?

Zo. Nu zijn we allemaal weer op de hoogte van mijn leven, haha. De lage bloeddruk hoort dus bij mij en mijn leeftijd. Ik zal er mee moeten leren leven zullen we maar zeggen. Gelukkig is deze nu wat hoger. En zo af en toe eet ik wat zoute dropjes en Tucjes. Dan moet het goed gaan, haha. Het flauwvallen en snel draaierig zijn, heeft dus met mijn lage bloeddruk te maken. Mijn hele leven ben ik al wel snel draaierig. Nu weet ik dus waar het vandaan komt.

Als ik in de morgen op sta, moet ik eerst even rustig op mijn bedrand gaan zitten. Voordat ik echt op sta. En als ik voel dat ik moet flauwvallen, moet ik mijn kuitspieren aanspannen, zodat het bloed weer omhoog gepompt wordt, als het ware.

Handige en goede tips die ik zeker ga gebruiken. Ik heb nu een beetje een soort ritme gevonden met werken, bloggen en schrijven voor Indebuurt. En als iets niet lukt door tijdgebrek, dan is dat maar zou moet ik nu maar denken. Ik moet niet te veel willen en moeten.

En oh wat heb ik een zin in de reis naar Amerika! We zijn al een beetje aan het plannen wat we willen doen. Echt zo leuk! Kan niet wachten!!!

Hoe is het met jou eigenlijk? Ook blij dat het lente is en het mooie weer eraan komt? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *