Kerstvakantie vlog 2022 #2: in quarantaine & vrachtwagen dagje

kerstvakantie vlog

Hoi! Daar is dan de tweede kerstvakantie vlog (check de eerst hier). De eerste week van 2022 zie je in deze vlog. En die verloopt iets anders dan gedacht. Ik had leuke dingen met vriendinnen op de planning staan. Maar helaas…. Er mag bij ons niemand op bezoek komen. Jep, we zitten in quarantaine. Zie hoe, wat, waar, waarom en wat we nog meer doen in deze kerstvakantie vlog.

Ik heb twee weken kerstvakantie. In mijn vorige kerstvakantie vlog zag je onze eerst week waarin we kerst vierden, mijn vader 60 werd en de jaarwisseling was. Een gezellige week waarin we veel gelachen hebben.

In deze vlog zie je mijn tweede week vakantie. De eerste week van het jaar 2022. Deze begint wel anders dan we dachten. Mijn moeder test begin deze week positief op Corona. Zoals in de vorige vlog ziet, hebben wij haar nog gezien. We doen elke dag een zelftest en houden onszelf in de gaten.

Maar op woensdag test Thijs positief met een zelftest. Gelijk een GGD test gedaan en die is ook positief….. We zitten dus in quarantaine. Ik test nog steeds negatief op de zelftests. Bij Thijs was ik toch al in de buurt geweest voordat ik wist dat hij positief was. Dus echt afstand houden is niet meer zo nodig. Als ik het heb, dan heb ik het dinsdagavond al van hem gekregen.

Dus we beginnen 2022 in quarantaine… Ook nieuw, haha. Gelukkig heeft Thijs geen klachten. We maken het gezellig. We werken aan onze webshop en er komen leuke pakketjes binnen. Kijk mee naar onze week.

Kerstvakantie vlog #2

Vond je de video leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Hoe lang de quarantaine nog gaat duren, hangt van mijn test af. Maandag ga ik bij de GGD testen en dan zullen we het zien. Tot op heden voel ik mij nog goed. Maar dat zegt niks natuurlijk….

De dagen komen Thijs en ik wel door. Bezig met onze webshop en eigen site’s, gaat zeker goed komen. Hopelijk blijf ik negatief. Maar ik ben er bang voor…. Houd mijn blog in de gate om op de hoogte te blijven #fingerscrossed.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *