Kerstvakantie vlog 2020 #1: pakketjes unboxen & Kerst vieren

Hoi! De eerste week van onze kerstvakantie zit erop en dat betekend ook de eerste kerstvakantie vlog! Een traditie die ik toch voort wilde zetten: vloggen in mijn kerstvakantie. Ondanks dat deze vakantie er anders uit ziet dan ik mij had voorgesteld. Ondanks alles maken we het zeker wat gezelligs van! Er komen pakketjes en het is natuurlijk Kerst. Kijk mee naar de eerste kerstvakantie vlog.

De eerst dag in de kerstvakantie vlog start ik op zaterdag en loopt tot en met eerste kerstdag. Een leuke eerste week. Hoewel ik nog wel erg moe was door Corona. De momenten dat ik op de bank lag en niet veel deed, heb ik grotendeels achterwege gelaten. Ik heb juist de momenten gevlogd wanneer er wat leuks gebeurde.

We zitten veel thuis. Om er af en toe even uit te gaan, maken we een kleine wandeling buiten. We halen wat boodschapjes soms, maar hebben ook onze grote boodschappen laten bezorgen. Was alleen iets meer dan in de diepvries paste….

Verder ontvangen we pakketjes: van dingen die we besteld hebben en die ik kreeg voor mijn blog. Ik unbox een kledingpakket van Femme Luxe. Leuk om te zien wat er allemaal in zit. Ik nam video’s op en tussendoor rustte ik veel.

Verder zijn we wat in huis bezig en vieren we natuurlijk eerste Kerstdag. Dit doen we bij mijn ouders met spelletjes en gourmet. Genoeg leuke dingen in deze lockdown tijd. Kijk gezellig mee naar de eerste kerstvakantie vlog.

Kerstvakantie vlog 2020 #1

Vond je de eerste vlog leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog. En abonneer je op mijn kanaal. Zo mis je zeker de tweede vlog niet. Ik vier dan tweede kerstdag bij mijn schoonvader en schoonvader. Mijn vader is jarig en we vieren oud en nieuw. Hoe en wat zie je dan in de volgende vlog.

Hoe waren jouw kerstdagen?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1171

3 reacties

  1. • Zag der al vast super uit.
    Ken het gevoel dat je niks kan doen met die corona. Normaal zitten we altijd in het noorden van Nederland. Daar genieten we echt heel erg van. Maar carona zag dat anders helaas, maar thuis blijven. Op mijn blog zie je mijn sfeer vlog’s ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *