Kerstvakantie vlog 2019/2020 #2- oud & nieuw vieren & klungelen in huis

kerstvakantie vlog

Hoi! Daar is dan de tweede Kerstvakantie vlog! De tweede week van mijn kerstvakantie vloog voorbij. Net als de eerste week moet ik zeggen. In mijn tweede week vierde ik natuurlijk oud & nieuw. Moest ik ook nog wat werken en hebben Thijs en ik wat geklungeld in huis, outfit foto’s gemaakt en een vriendin kwam gezellig langs. Zie alle leuke beelden in de kerstvakantie vlog.

In het eerste deel kon je al zien dat we kerst vierden, naar de Intratuin zijn geweest, ben wezen stappen en mijn ouders een nieuwe tv kochten.

In deel twee gaan we weer naar de Intratuin, wahaha. Nu voor de kortingen en mijn moeder wilde een plant in de kamer. Ik ging gezellig mee! Mijn vader was trouwens die dag ook jarig en we zijn daarom lekker uiteten geweest.

Ik heb ook nog twee dagen moeten werken in de vakantie en het was natuurlijk oud & nieuw. Dit hebben we gedeeltelijk bij de ouders van Thijs gevierd. Waar ook mijn ouders kwamen en we hebben gezellig gegeten met z’n allen . Thijs en ik zijn daarna doorgegaan naar Dennis en Ellen. Een geweldig grappige avond en nacht was het.

Verder hebben we een beetje geklungeld in huis. We werden ‘ burgerlijk’ en deden dingen als boodschappen, schoonmaken en de was ophangen… Maar altijd met een hoop gezelligheid. Kijk lekker mee naar de tweede kerstvakantie vlog!

Kerstvakantie vlog #2

En vond je ook deze vlog leuk? Doe dan een duimpje omhoog en abonneer je op mijn YouTube kanaal! Ik ben het nieuwe jaar dus goed ingegaan en ik hoop jij ook! Nu begint het werkleven weer, haha. De vakantie is voorbij. Hoewel ik toch een beetje een soort halve vakantie had.

Aankomende week komt er weer een persoonlijke update online van mijn wekelijkse gebeurtenissen. En wie weet komt er ook nog wel weer een leuke vlog aan. We zullen zien wat 2020 allemaal brengt!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *