Kerstvakantie vlog 2019 #1 – Intratuin, Kerst vieren & stappen

kerstvakantie vlog

Hoi! Ik heb eindelijk weer eens een vlog online staan! Mijn Kerstvakantie vlog van 2019 staat online. Dit is het eerste deel. Hierin ga ik Kerst vieren, een avondje stappen en met Thijs ga ik naar de film. En mijn moeder en ik zijn naar de Intratuin geweest. Kijk gezellig mee naar mijn week en zie wat ik allemaal beleefd heb.

In deze eerste Kerstvakantie is het geheel verrassend: Kerst! De vakantie begint dan lekker in Kerstsfeer. Mijn moeder en ik gingen naar de Intratuin. Naar de kersthow daar. Het was erg leuk om te zien en we kochten ook nog wat…

Daarna was het Kerst. Een gezellige boel en veel lekker eten. Dan heb ik de Kerstdagen wel samengevat, haha. Ik ben een dag naar familie geweest en we hebben bij Thijs gegourmet. En eerste Kerstdag ben ik wezen stappen bij de Radstake met vrienden en vriendinnen. Een zeer geslaagde avond.

Ook moest ik nog twee dagen werken en met Thijs heb ik een gezellig avondje film gehad. Alle beelden zie je in de eerste Kerstvakantie vlog. Veel kijkplezier!

Kerstvakantie vlog #1

En vond je deze eerste Kerstvakantie vlog leuk? Vergeet geen duimpje omhoog te doen! En abonneer je op mijn kanaal. Volgende week ga ik ook weer vloggen. Ik heb al een eerste leuke week gehad en ik hoop dat de tweede ook zo leuk wordt. Ik moet ook in de tweede week nog twee dagen werken.

Verder gaan we natuurlijk oud en nieuw vieren en verder staat er nog niet veel op de planning. Maar dat zal vast wel komen, haha.  Oud en nieuw gaan we bij vrienden vieren, dus daar heb ik al super veel zin in! Ohja en mijn vader is jarig in de tweede week, dus dat is ook weer gezellig.

Heb jij een fijne Kerst gehad? 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *