Kerstvakantie vlog #2 – oud & nieuw, stappen & high tea

kerstvakantie vlog

Hoi! Zoals aangekondigd is hier Kerstvakantie vlog nummero twee! Mijn vorige vlog gemist? Deze kan je HIER terugkijken. In mijn eerste week heb ik Kerst gevierd en veel geshopt. In mijn tweede week vakantie ging de camera ook weer mee! En heb ik alle leuke en gekke momenten van die week weer vastgelegd. Het was een volle, maar zeer leuke week. Oud en nieuw viel in de tweede week en ik had een high tea. Kijk gezellig mee!

De Kerstvakantie vlog begint heerlijk relaxt. Ik ben namelijk een dagje naar de sauna geweest. De Veluwse Bron. Helaas mag je daar niet echt filmen, dus is de zondag erg kort, haha. Daarna was het oud en nieuw. Op oudejaarsdag stond er iets minder leuks op de planning… een crematie. Daar heb ik natuurlijk ook niet gefilmd. In de avond hebben we oud en nieuw gevierd met veel lekker eten en 30 seconds. Dat spelletje waar ik oh zo goed in ben, haha.

Met oud en nieuw ben ik ook wezen stappen (heb geprobeerd wat wazige beelden te maken, haha). Mevrouw was om 5 uur thuis… Oeps, haha. Maar de volgende dag gewoon om half 10 alweer wakker. Ik kan ook niet echt uitslapen volgens mij.

Op nieuwjaarsdag ben ik bij de oma’s en opa langs geweest. Verder heb ik in de vakantie veel achter de laptop gezeten en ik had een high tea met vriendinnen. Wow, wat kregen wij veel eten zeg. En ik sluit de week af met een Nieuwjaars borrel. Veel kijkplezier bij de tweede Kerstvakantie vlog!

Kerstvakantie vlog #2

En vond je deze tweede vlog ook leuk? Vergeet geen duimpje omhoog te doen zoals Thijs al zei. En vergeet je niet te abonneren en een reactie achterlaten zou ik ook heel leuk vinden! Aankomende week heb ik nog een week vrij, maar dan ga ik niet meer vloggen. Wat ik dan allemaal ga doen, zie je weer in een weekupdate op mijn blog!

Heb jij een fijn oud en nieuw gehad?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1199

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *