Kerstvakantie vlog #2 – Oud & Nieuw, musical The Lion King & shoppen in Den Haag

kerstvakantie vlog

Hoi! Mijn tweede week van de Kerstvakantie zit er ook zo’n beetje op. En ook deze week was  weer heel leuk! Van veel dingen heb ik genoten. Ben je trouwens benieuwd wat ik tijdens mijn eerste week van de kerstvakantie heb gedaan? Bekijk dan zeker mijn kerstvakantie vlog #1. In deze tweede week heb ik oud & nieuw gevierd en ben ik naar de The Lion King musical geweest. Zo gaaf! Kijk mee naar al mijn belevenissen en lekkere uitspraken die ik dan maak, haha.

De kerstvakantie vlog #2 begint met de laatste dag van 2017. Je ziet dus gelijk hoe ik oud & nieuw heb gevierd bij mijn schoonouders. We hadden namelijk veel eten! En oké ook aardig wat drank, haha. 1 januari was een beetje een sloom ‘bijkom’ dagje, haha. Daarna ben ik twee dagen achter elkaar naar Arnhem geweest. Samen met Floor heb ik een high tea gedaan bij Anne & Max en daarna hebben we ook nog wat tapas gehad bij Goed Proeven (vreetzakken, i know). De dag erna had ik met Ellen en Jolynn afgesproken voor een nieuwjaars drankje. We hebben koffie gedronken bij Josephine Coffee en daarna nog wat gewinkeld en uiteindelijk nog pizza gegeten bij Pinoccio.

En op donderdag vertrok ik met mijn moeder naar Scheveningen! We zijn namelijk naar The Lion King de musical geweest! Eerst even wat shoppen in Den Haag, vervolgens wat eten bij de Pier in Scheveningen en daarna was de musical. Wat een geweldige avond en mooie musical! De dag erna zijn we ook nog even in Scheveningen geweest en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Kijk mee naar mijn gezellige week vol leuke uitspraken weer:

Kerstvakantie vlog #2

Een week vol blije uitjes en gezelligheid. Ik kijk terug op een leuke vakantie, heerlijk! Straks begint school weer…. Maar ik kan nog lekker nagenieten van een leuke kerstvakantie. De volgende video zal ook weer een vlog worden, want ik ga vandaag met mijn bloggers clubje weer op pad. We gaan lunchen en shoppen in Utrecht. Daar maak ik graag een aparte vlog van! Zie ik je volgende week weer bij een nieuwe vlog ;).

Heb jij een fijne kerstvakantie gehad?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *