Kerstvakantie vlog #1- Kerst vieren, shoppen & Warm Winterlicht

Kerstvakantie vlog

Hoi! Jawel mensen daar is mijn eerste Kerstvakantie vlog! Zoals ik wel vaker in vakanties doe: vloggen! Ik neem je mee tijdens mijn Kerstvakantie en wat ik allemaal gedaan heb in de eerste week. Ik heb namelijk twee weken Kerstvakantie. Week nummer één is voorbij en nummer twee begint. Maar ik kan je vertellen dat mijn eerste week al heel leuk was! In deze Kerstvakantie vlog zie je wat ik allemaal gedaan heb!

In mijn eerste week van de Kerstvakantie is het geheel verrassend Kerstmis! En dat ga ik natuurlijk vieren. Eerst en Tweede Kerstdag ben ik bij familie en schoonfamilie. Lekker eten en gezellig kletsen is tekenend voor die dagen. Tijdens eerste en tweede Kerstdag speel ik ook spelletjes: 30 seconds, haha. En dat levert hilarische beelden op. Er zijn ook beelden met een Gimbal gemaakt. Mijn oom had deze mee tijdens de Kerst. Echt super gaaf!

Verder ben ik veel in de stad te vinden en heb ik een echte shopdag met mijn moeder in Arnhem gehad. En samen met mijn ouders ben ik naar het Warm Winterlicht festival in Braamt (bij ons in de buurt) geweest. Gezellig een stuk wandelen en allemaal mooie lichtjes tegenkomen. Ik zou zeggen: veel kijkplezier bij deze eerste Kerstvakantie vlog!

Kerstvakantie vlog #1

Vond je deze eerste vlog leuk? Doe dan een duimpje omhoog! Volgende week komt mijn tweede kerstvakantie vlog online! Vergeet je dus ook zeker niet te abonneren op mijn YouTube kanaal! Ik heb in ieder geval een hele fijne en leuke Kerst gehad dit jaar. Vast en zeker een paar kilo’s aangekomen, maar dat is niet erg, haha. In de tweede week valt oud en nieuw. Dat ga ik vieren en na lange tijd ga ik ook weer eens stappen. Gezellig! Verder zien we wat ik allemaal nog meer ga doen in de volgende vlog.

Hoe was jouw Kerst?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *