Kerstvakantie vlog #1 – Kerst, Sanadome en oliebollen bakken

kerstvakantie vlog

Hoi! Kerstvakantie vlog deel 1 is hier. Tijdens mijn kerstvakantie is mijn vlogcamera weer van de partij om alle leuke en gezellige momenten vast te leggen. En gek genoeg, heb ik veel van die momenten. En zeker tijdens een kerstvakantie. In deze eerste week was het natuurlijk Kerst! Je ziet hoe ik dat beleefd heb . Verder was mijn vader jarig en hebben we een relaxt dagje gehad en als laatst zie je in de vlog dat ik oliebollen ga bakken. Kijk mee naar mijn eerste gezellige kerstvakantie vlog!

Wat gaat zo’n vakantieweek snel voorbij hè?! Echt niet normaal, maar dat is wel een teken dat ik het leuk heb gehad. Maandag en dinsdag was het dus Kerst en dat was al één en al gezelligheid. Eerste Kerstdag was ik bij familie van mijn moeder. Met mijn vriendje, neefje en nichtje speelde ik een lachwekkend spel. Tweede Kerstdag was ik bij mijn schoonouders en hebben we cadeautjes uitgepakt. Mijn reactie was weer heerlijk toen ik een sieraden doosje open maakte….

Verder heb ik een nuttige opruimdag gehad. Ook altijd goed, haha. Mijn vader was jarig en voor zijn verjaardag zijn we naar Sanadome in Nijmegen geweest. Heerlijk relaxen, bubbelen en lekker eten. Een dagje genieten dus. En als laatst ga ik een traditie tegemoet in deze kerstvakantie vlog. Ik ging namelijk samen met mijn neefje en nichtje oliebollen bakken bij oma. Het ouderwetse recept dat mijn oma al jaren gebruikt schijnt het beste te zijn. En in de vlog zie je of dat zo is ;).

Kerstvakantie vlog #1

Een gezellig en leuke eerste week vakantie. Kerst was heel erg gezellig. Altijd leuk om samen met familie te zijn en wat lekkers te eten. In de tweede week van mijn kerstvakantie vier ik oud en nieuw. Dit doe ik bij mijn schoonouders. Ik heb er nu al zin in. Verder ga ik volgens mij wat afspreken met twee vriendinnen. We gaan een soort Nieuwjaars borrel met z’n drieën doen. Dat klinkt altijd gezellig. En het leukste van die week is…….. Ik ga samen met mijn moeder naar de musical The Lion king! Wiehoeeee. Nu al zin in.

Dus ik hoop je volgende week weer te zien bij een nieuwe kerstvakantie vlog! Die wordt vast net zo gezellig en blij als deze eerste kerstvakantie vlog!

Hoe heb jij dit jaar Kerst gevierd?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *