It is my birthday! – 22 jaar alweer-

it is my birthday

Hoi! Hiep hiep hoera!!! Vandaag ben ik jarig. En ik word alweer 22 jaar. Op de een of andere manier denk ik: wow, wat oud, maar ook weer niet, haha. Ik voel mij helemaal niet 22 of iets in die richting, haha. En volgens velen zie ik er ook niet zo uit. Vaak word ik jonger geschat ( eerder 19 of 20 ofzo). Nou mensen, dat is niet zo en ik ben vandaag tocht echt 22 jaar geworden! Of althans, vannacht om 23:45 ben ik officieel 22. Ik ben inderdaad om kwart voor 12 ‘s nachts geboren, haha. Dus ben ik op 21 november eigenlijk maar een kwartiertje jarig (arme ik). Zo erg vind ik dat niet hoor. Op de dag zelf doe ik toch  niet veel aan mijn verjaardag ;). Maar it is my birthday vandaag!

It is my birthday!

Vandaag moet ik gewoon naar stage. Het is dus een gewone dag. Maar natuurlijk ga ik wel iets leuks doen met de kinderen op stage. Een klein spelletje en ik trakteer ze natuurlijk op wat lekkers. Er komt vandaag ook niet echt visite, want die komen allemaal dit weekend. Dan vier ik mijn verjaardag samen met die van mijn ouders. Net zo handig, alles in één keer. Omdat wij er niet zo van houden dat alles en iedereen tegelijk komt en het heel druk wordt, hebben wij het hele weekend er voor uitgetrokken. Zaterdag komen familie en vrienden en zondag komt er ook nog wat familie. Zo heb je niet alles tegelijk.

Ik heb ook geen idee wat ik voor ‘n  cadeau krijg. Ik heb wel verschillende dingen laten vallen, die mij leuk lijken. Maar een verrassing vind ik natuurlijk ook heel leuk! Aankomend weekend komt er ook nog een video online waarin je ziet wat ik aan doe op mijn verjaardag! Ook altijd belangrijk als blogger, haha. Ik heb verschillende outfits in gedachte, dus dat wordt nog even kiezen, haha.

22 jaar

Ik heb totaal niet het idee dat ik 22 word, joh. Naar mijn idee ben ik nog steeds 19/20 jaar, haha. Vaak word ik ook jonger geschat, vanwege mijn uiterlijk. Ik zie er wat jonger uit. Maar het is echt waar: vandaag word ik toch echt 22 jaar. Niet echt een hele bijzondere leeftijd (ja, als je het omdraait, heb je nog steeds dezelfde leeftijd, haha). Wat hoop ik allemaal in mijn 22ste levensjaar mee te maken? Ik hoop dat ik afstudeer aan de pabo! Als het goed is gebeurt dat in de lente/zomer van 2018. Verder hoop ik een leuke baan te vinden. En dit hoeft niet eens per se in het onderwijs dan. Ik zie het wel ;).  En natuurlijk hoop ik lekker door te bloggen en leuke dingen hierdoor mee te maken. Wat ik verder nog hoop te doen wanneer ik 22 ben. Geen idee, haha. Vele mooie momenten hebben met mijn liefste vriendje, ouders, familie en vrienden. Lekker cliché, haha.

Hier nog wat foto’s van Merle door de jaren heen. Toen ik 2 was, 12 was en nu dus 22.  Echt wel grappig om te zien hoe ik veranderd ben, maar nog steeds die grote bruine ogen heb. Een herkenningspuntje, hihi.

Merle door de jaren heen

2 jaar. In mijn favoriete stoeltje….
12 jaar. Met beugel!
En nu 22 jaar.

Vandaag ga ik lekkere genieten dat ik jarig ben en in het weekend ook. Hoe ouder je wordt, hoe minder bijzonder het is op de één of andere manier. Maar toch wil ik er altijd bij stil staan dat ik één jaar ouder ben. Nog steeds gezond en gelukkig en dat lijkt mij toch ook heel belangrijk! Ik ga genieten van een lekker stukje taart en alle gezelligheid van familie en vrienden om mij heen :). En op mijn blog zie je volgende week (in een nieuwe persoonlijke update) hoe mijn verjaardag was. En er zal vast iets van een artikel of video online komen waarin je ziet wat ik gekregen heb.  Hiep hier hoera! Haha.

 

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *