Wie is de Mol is terug! Waarom we dat leuk vinden…


Wie is de mol:

Hoi! Jaaaa alle molloten zitten weer elke zaterdagavond voor de tv. Wie is de Mol is weer van start gegaan. Geef toe, na Expeditie Robinson zijn we allemaal in een ‘zwart gat’ gevallen. Wat moeten we nu kijken? Waar moeten we nu over praten? Gelukkig is daar onze redding weer: Wie is de Mol! Ik ben fan, heel erg fan, maar een molloot noem ik mij niet, haha. Ik speel niet mee via de Wie is de Mol app ofzo. Maar ik ben wel weer super blij dat het begonnen is. In dit artikel vertel ik waarom ik weer blij ben dat Wie is de Mol weer op tv is.

Hier komen mijn 10 redenen waarom we weer blij zijn dat Wie is de mol weer op tv is ;):

1. Zoals ik al aangaf. We hebben weer gespreksstof. Na geklets over wie de finale Expeditie zou halen, is nu het gesprek: wie de mol is. We kunnen weer raden en theorieën erop los laten.

2. Ik word op de een of andere manier oplettender. Op social media ga ik op zoek naar hints en tijdens de afleveringen zie ik alles! Alles wat in beeld komt is voor mij zowat een hint, haha.

3. Ik leer weer wat bekende Nederlanders kennen. Eerlijk: ik kende eerst alleen Jochem van Gelder. Ja en Art Rooijakkers, haha. De rest?? Langzamerhand leer ik ook deze bekende Nederlanders kennen en denk ik: oh hé, die ken ik dus daar en daar van.

4. Het is zo leuk om andermans ideeën aan te horen. Leuk hoe anderen tegen het programma aankijken en hints anders zien dan jij. Zo zitten we allemaal weer op een andere Mol.

5. Toch is er onderlinge strijd….. Hoe leuk is het als de Mol eruit gaat van je beste vriend. Nee ik weet het zeker Jochem is de Mol. En bam, Jochem ligt eruit en jouw Mol zit er nog in. Humor!

6. Maar als jouw Mol eruit ligt, kom je toch tot de conclusie dat je niet bij de recherche moet. Nee, mensen ontmaskeren is niet jouw ding.

7. De slogan: ‘Niets is wat het lijkt’ zit weer in je hoofd. En dan is inderdaad niets meer wat het lijkt….. Hij zegt dit, maar ik weet het zeker hij bedoelt dat…

8. Het is ook weer leuk om bekende Nederlanders weer heel fanatiek bepaalde opdrachten te zien doen. Op de bank schreeuwen we gezellig mee: ‘Nee, daar moet je kijken! ‘ En ondertussen let je op alle acties die fout gaan: ‘Pas op, de mol is weer aan het werk!’

9. De spanning en zenuwen die jij ook voelt wanneer de kandidaten hun scherm te zien krijgen. Adem in…….

10. Wie is de mol is gewoon een geniaal goed doordacht programma. Je leert nog eens wat over andere landen en tja het is gewoon een leuk programma.

Na de eerste aflevering heb ik nog werkelijk geen idee wie de mol is. Voor mij is iedereen verdacht, haha. Nee, ‘rechercheur Merle’ is geen goed idee. Ik kan nu op de gok een verdachte aanwijzen en dan zeg ik: Thomas. Geen idee waarom. Ik hoop dat hij of Jochem van Gelder de mol is. Lijkt mij wel leuk, hihi. Maar je zult zien dat de mol een vrouw is…. ik zeg het je.

Het is ook wel heel grappig nu Wie is de mol begonnen is, hebben wij een mol in de tuin. Echt waar! Haha. Er zitten een paar molshopen bij ons in het gras…. de mol is dus bij ons ondergedoken ;).

Wie denk jij dat de mol is? Dan kijk ik voor je of deze bij ons in de tuin zit ;).

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *