Ik heb zomervakantie! – mijn vakantieplannen-

zomervakantie

Hoi! Wiehooeee, ik heb zomervakantie! De laatste schooldag is geweest en mijn zomervakantie kan beginnen. Jippie! De laatste weken had ik al een beetje een vakantiegevoel. Dat kwam misschien mede door het mooie weer en doordat ik maar twee dagen in de week naar stage ging. De andere dagen was ik thuis. Maar wel vaak bezig voor stage. Maar dat hoeft nu allemaal 6 weken niet! Wat ga ik dan allemaal doen in de zomervakantie? I will tell you…

De laatste schoolweek

De laatste schoolweek zit erop en het is zomervakantie! Yeah. De laatste schoolweek vloog wel voorbij zeg. Het stond veel in het teken van afscheid en leuke dingen doen met de kinderen. Zoals de woensdagmiddag waarin mijn mentor en ik afscheid namen van de klas. Donderdag hebben we pannenkoeken gebakken met de kinderen en was het doordraaimiddag. Ik ontmoette toen mijn nieuwe klas voor volgend jaar. Groep 4 (nu nog groep 3 dus). En vrijdag was het de laatste schooldag. De kinderen mochten speelgoed meenemen, we hebben een film gekeken, buiten een ijsje gegeten en met de hele school afgeteld tot het 12 uur was en tijd om naar huis te gaan. Een leuke laatste schoolweek!

zomervakantie

Wat te doen in de 6 zomervakantie?

Maar nu heb ik dus even 6 weken niks aan school te doen! Heerlijk zeg. Maar wat ga ik dan met al die ‘vrije’ tijd doen? Haha, nou ik vermaak mij wel hoor. We gaan namelijk al twee weken van de zes weken op vakantie naar Kroatië. Ik ga samen met mijn ouders, vriendje, schoonouders en schoonzusje op vakantie. We hebben er al super veel zin in! We zitten in een groot huis (volgens mij wel voor 10 personen, haha). In de plaats: Debeljuhi. Met zwembad en al en we zitten ook vlakbij het strand. Heerlijk!

En verder… Ik ga natuurlijk lekker aan het werk voor mijn blog. Een beetje wat vooruit schrijven voor wanneer ik op vakantie ben. Artikelen schrijven, foto’s maken en video’s maken. Ik heb daar nu mooi alle tijd voor. En ik blijf ook lekker bezig voor Indebuurt Doetinchem waar ik gastredacteur ben. Ik denk dat ik ook nog een dagje ga meelopen op de redactie.

Verder ga ik (hopelijk) lekker van het mooie weer genieten. Lekker buiten zitten met een boek of een tijdschrift. Afspreken met vriendinnen, shoppen en op terrasjes zitten. Ja, dat klinkt allemaal goed!

En ik hoop een leuk bijbaantje te krijgen. Ik heb nu bij twee winkels in Doetinchem mijn cv achtergelaten. In één kledingwinkel en in één schoenenwinkel. Nu maar afwachten of ik ergens word aangenomen. Zou wel heel mooi zijn! Fingers crosst. 

zomervakantie

Heb jij zomervakantie? En wat zijn jouw plannen dan?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *