Ik ga naar de Verenigde Staten!

ik ga naar de Verenigde Staten

Hoi! Ik ga naar de Verenigde Staten! What?! Serieus?! Jaa het is echt waar. Ik ga een week lang naar het grote land aan de andere kant van de oceaan toe: de Verenigde Staten! Hoe dat dan ineens? Nou, mijn schoonouders hebben daar familie wonen. En nu mag ik een keer mee als we die familie gaan bezoeken! Zo gaaf dit. Nu jullie dit lezen,  ben ik al een paar dagen in dit grote land. Samen met mijn schoonmoeder (Monique), schoonzusje (Rianne) en de zus van mijn schoonmoeder (Brigitte)  ga ik dus naar de Verenigde Staten. En ik ben zo benieuwd!

Ik ga naar de Verenigde Staten, maar met wie?

Ik heb al een video opgenomen waarin ik uitgebreid vertel hoe en waarom ik naar de Verenigde Staten ga, maar hier kort nog even waarom en met wie ik er heen ga:

De oom en tante van mijn schoonmoeder wonen dus in de Verenigde Staten. Samen met haar neef en zijn vriendin. We gaan naar het huis van Tante Lizzy en Oom Theo. Daar zijn Joey (de neef) en Monica dan ook. In principe hoeven wij dus alleen maar het vliegticket te betalen, want we verblijven in het huis van de oom en tante van mijn schoonmoeder. Dat is super fijn! De reden dat wij nu gaan, is alleen wat minder. Tante Lizzy is namelijk ziek... En Monique en Brigitte proberen zo vaak mogelijk hen nog te bezoeken nu het nog kan.

Mijn schoonzusje is de vorige keer al mee geweest en nu mag ik ook mee! Waarom gaat Thijs niet mee? Hij kan moeilijk vakantie nemen en vliegen is niet zijn grootste hobby. Voor mij is het makkelijker. Ik heb twee weken meivakantie en daarom mag ik ook mee. Super vet!

Met het vliegtuig vertrekken we vanaf Düsseldorf naar München. Daar moeten we dacht ik een uurtje wachten en dan vliegen we in één keer door naar Los Angeles. We gaan terug de tijd in, dus dat wordt een lange dag voor ons. Maar ik heb er zo veel zin in, dat moet helemaal goed komen, haha.

ik ga naar Amerika

Wat gaan we doen?

Wat gaan we allemaal doen daar? Als ik eerlijk ben laat ik alles maar een beetje over mij heen komen. Het idee dat ik in de Verenigde Staten ben, vind ik al helemaal geweldig! Wel weet ik dat we naar een boulevard gaan: Santa Monica of Venice Beach. Het is mooi weer daar als we daar zijn (lees 25 graden !). Dus dat is heerlijk om langs de boulevard te wandelen.

Natuurlijk gaan we ook shoppen! Ik wil heel graag nieuwe sneakers scoren daar. Nike en Addidas sneakers zijn goedkoper daar, dus daar ga ik zeker voor kijken. Verder wil ik stiekem ook wel wat van Victoria Secret kopen, hihi. Gewoon het idee dat je daar iets van hebt. De Target gaan we volgens mij ook in en verder zie ik wel wat voor winkels ik daar allemaal tegen kom.

Het lijkt mij ook heel gaaf om naar Las Vegas te gaan. De vorige keer zijn ze daar wel geweest. Of we er nu ook heen gaan, weet ik niet. Zoals ik al zei: ik laat het allemaal ook een beetje over mij heen komen. Het is ten slotte vakantie! We gaan natuurlijk ook veel met de familie van mijn schoonmoeder doen. Lekker eten denk ik, haha. Want dat kan zeker heeeeel goed in de Verenigde Staten. Pancakes, donuts, Starbucks.... Het water loopt mij nu al in de mond...

Koningsdag

En het meest grappige van alles wat we gaan doen: we gaan Koningsdag vieren inde Verenigde Staten! Op 29 april wordt daar een Nederlandse markt georganiseerd in de buurt waar de familie van mijn schoonmoeder woont. Hoe grappig is dat?! Hoe funny is het dan om Koningsdag te gaan vieren in een ver land. We gaan dus zeker naar die markt toe. Super grappig! En dan hebben we natuurlijk gekke oranje items nodig!

Die hebben wij al gescoord in Nederland en we hebben shirtjes laten drukken met de tekst: the dutch girls! Haha, dat is toch even lachen. En jawel mensen: deze shirtjes doen wij aan tijdens de heenreis. We komen dus in stijl aan in Los Angeles. wahaha.

ik ga naar Amerika

Nu jullie dit lezen, ben ik al een paar dagen in het mooie Verenigde Staten! Ik ga lekker genieten en alle indrukken op mij in laten werken. En natuurlijk leg ik alles vast (jep, ik ga vloggen!). Houd mijn YouTube kanaal in de gaten en zeker mijn blog ook voor artikels en video's over de Verenigde Staten!

Ben jij wel eens in de Verenigde Staten geweest?

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

  1. Hé getsie wat een verdrietige reden?
    Maar probeer desondanks toch te genieten ban het mooie Amerika!

    Hier staan ook nog genoeg plekken is The USA op de travel to go list. Helaas nog niet in the usa geweest ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *