Gran Canaria vlog #2 – Lopes Baobab Resort en tour over het eiland

Hoi! Daar is dan de tweede Gran Canaria vlog. De eerste gemist? Check deze eerst! Hier zie je meer over het resort. In dit deel zie je meer van het eiland. We hebben namelijk een auto gehuurd. De beelden zijn lachen over de wegen in Gran Canaria. Iets met scherpe bochten. Kijk snel verder naar de Gran Canaria vlog.

In de vorige Gran Canaria vlog zag je dat we heel huids op het Lopesan Baobab Resort zijn aangekomen. We ontdekken in deze vlog steeds meer op dit resort. Meer zwembaden en we gaan cocktails drinken. Lekker, lekker! Ook huren we voor drie dagen een auto en maken een tour door de binnenlanden van Gran Canaria. Thijs is echt een goede chauffeur. Dat hebben we na deze rit wel gemerkt.

Verder bezoeken we nog twee marktjes en gaan we naar een balkon waar we een prachtig uitzicht hebben over de zee. En aan alle leuke dingen komt helaas een eind. We moeten weer terug naar huis. Nog even spannend met de koffers natuurlijk… Kijk snel naar de tweede Gran Canaria vlog.

Gran Canaria vlog #2

Doe een duimpje omhoog voor deze vlog. Vind ik leuk! We hebben echt een hele fijne vakantieweek gehad. Deze vloog echt voorbij moet ik zeggen. Het was erg lekker weer daar. Door de wind op het eiland voelt een 33 graden toch iets aangenamer aan. Wel goed insmeren daar. Je verbrandt echt snel. Dat heb ik ondervonden helaas.

Het Lopesan Baobab Resort is echt geweldig. Zeker een aanrader om eens heen te gaan. Het is super groot en zo mooi Alsof we echt in Afrika waren haha. Volgende keer zou ik wel 10 dagen willen gaan. Een weekje was best kort. Er is nog veel meer te zien en te doen op het eiland. Een reden om nog eens terug te gaan, haha.

Ben jij wel eens op Gran Canaria geweest?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *