Gran Canaria vlog #1 – Lopesan Baobab Resort

Hoi! Het is na lange tijd weer eens zo ver: een vlog! Dit jaar heb ik nog niet veel video’s online gezet. Merk dat ik daar minder tijd voor heb. In mijn vakantie is de camera wel mee gegaan en heb ik lekker gevlogd. Vakanties zijn leuk en daar wil ik dan ook graag filmen. Dit is deel 1 van mijn Gran Canaria vlog. Veel kijkplezier!

 

In deze eerste Gran Canaria vlog zie je hoe we op zaterdag 23 juli Schiphol binnen stappen en gelijk in een rij belanden. Yes, de beroemde lange rijen hebben wij ook doorstaan. Hoe dat allemaal ging zie je in de vlog.

We kijken vervolgens onze ogen uit op het Lopesan Baobab Resort waar we verblijven. Wat groot en mooi. Ik neem je mee over dit prachtige resort en probeer je de wegen, zwembaden en barretjes allemaal te laten zien. Een snelle tour over het resort. Met heerlijk commentaar van mijzelf al zeg ik het zelf, haha.

Vaders en ik gaan nog de zee in (lees: hoge golven) en ik laat je al het lekkere eten zien. Heel veel kijkplezier naar deze eerste Gran Canaria vlog!

Gran Canaria vlog #1

Vond je mijn eerste vakantievlog leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog. Er komt ook een tweede deel aan. Meer gefilmd dan ik dacht, haha.

In dat deel gaan we een auto huren en rijden we door de binnenlanden van Gran Canaria. Weer een hele bijzondere beleving. Het zijn geen rechte wegen zoals bij ons…. Verder zie je nog meer van ons resort en we bezoeken een markt en een mooi uitkijkpunt.

De vlog zeker niet missen? Abonneer je op mijn kanaal. Dan mis je de video zeker niet. En op mijn blog staat ook nog een weekupdate in het teken van mijn vakantie. Daar zie je foto’s van het mooie resort.

Tot de volgende vlog!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1169

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *